*Ημερολόγιο 2♥Φλέρτ με την Ύπαρξη

Πώς θα ένιωθες αν έστελνες ενέργεια αγάπης και έρωτα σε κάθε τι γύρω σου;

Σε κάθε αντικείμενο και κάθε άνθρωπο γύρω σου, σε κάθε κύτταρο στο σώμα και σε κάθε φαινόμενο της φύσης. Φλέρταρε με τον αέρα, με τα πουλιά, με τον ήλιο, με τους ανθρώπους.

Στείλε αγάπη στο χώμα, στην γή και αφουγκράσου την ανταλλαγή του έρωτα. Στους τοίχους, στα πατώματα… στα δέντρα και στα φυτά…! Στους κεραυνούς, στην αστραπή, στην θάλασσα και στην μουσική!

Κάνε έρωτα με την Φύση!

Φλέρταρε με τον ήχο, με το ποτό, με τον χορό, με τον ίδιο σου τον εαυτό! Ερωτεύσου το κορμί σου, την ψυχή σου, την ζωή σου…

Ο έρωτας δεν είναι μόνο η πράξη του σεξ. Είναι η εκπομπή αγάπης, αποδοχής και έρωτα με όλα γύρω σου! Καθώς αρχίζεις να φλερτάρεις με την ύπαρξη, μπαίνεις στον πιο βαθύ διαλογισμό που έχεις βιώσει ποτέ. Βιώνεις την μεγαλύτερη ευτυχία και έρωτα που έχεις βιώσει ποτέ.

Βιώνεις τον μεγαλύτερο οργασμό σε όλα σου τα επίπεδα και όχι μόνο στο σωματικό. Βιώνεις τον εκστατικό οργασμό με την ύπαρξη!!!

Φλερτ, φλερτ, φλερτ και πάλι φλερτ! Με όλους και με όλα!

Αγαπώ Αγάπη και με Αγαπάει κι Αυτή!

Ζώ την ζωή και η ζωή ζει την Ζωή μου!!!!

1 thoughts on “*Ημερολόγιο 2♥Φλέρτ με την Ύπαρξη

  1. Να ένας μαγικός έρωτας που ποτέ δε θα μας απογοητεύσει! Να ερωτευθούμε την απαράμιλλη ομορφιά του ελληνικού τοπίου. Να ερωτευθούμε το χάραγμα, το δειλινό, τον γαλάζιο ουρανό, τα μεγαλόπρεπα βουνά, την πολύτροπη θάλασσα, τον χρυσαφένιο ζωοδότη Ήλιο, τη αργυρόμορφη αινιγματική Σελήνη, τη γονιμοποιό βροχή, τη νοτισμένη γη, που την καρπίζει η βροχή στα πλαίσια της θεσπέσιας συνουσίας της καταιγίδας. Να βιώσουμε τον εκστατικό οργασμό με την ύπαρξη!

    Τι υπέροχη ανάρτηση για να ξεκινήσεις την μέρα σου ! Και είναι Πρωτομαγιά…

Σχολιάστε