*Εσωτ. Πρακτικές ~7* Εφτά Διαστάσεις

Photo 24-12-13 - 2 37 34

 

Αυτό είναι το πρακτικό μέρος του *Μικρές Σοφίες ~7* Εφτά Διαστάσεις.

 

Είχαμε αναφέρει πως υπάρχουμε σε 7 διαστάσεις. Οι ανώτερες 4 μας, υποτίθεται πως μας περιβάλλουν και μας περικλείουν σε ανώτερες συχνότητες από τις οποίες δονούμαστε, γι αυτό και δεν τις βλέπουμε με τα φυσικά μάτια.

Αφού υπάρχουν όμως σε ανώτερες συχνότητες άλλες διαστάσεις, δεν θα υπάρχουν και σε χαμηλότερες;

Και οτιδήποτε δονείται σε χαμηλότερες διαστάσεις θεωρείται σκοτεινό. Όπως όταν κάποιος έχει εφιάλτες, υποτίθεται ότι βρίσκεται σε μια διάσταση χαμηλής δόνησης και σκοτεινής ενέργειας.

Άρα ίσως να υπάρχουν άλλες 4 διαστάσεις κάτω από εμάς. Οι πιο σκοτεινές, για να αντισταθμίζουν τις 4 ανώτερες μας.

.

Η τεχνική η οποία κάνω τα 2 τελευταία χρόνια για άμεση μετουσιώση των ενεργειών, που θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή, έχει να κάνει με όλες αυτές τις διαστάσεις μας.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να «δούμε» τις ανώτερες 4 διαστάσεις μας μέχρι και την 7η. Την οποία προσωπικά την φαντάζομαι σαν άπειρο και ανεξάντλητο πλατινένιο φως διασκορπισμένο παντού.

Με την πρόθεση οραματιζόμαστε να ανοίγουν οι διαστάσεις μεταξύ τους, σαν να δημιουργείται μια τρύπα στην 7η και κατεβαίνει όλο το φως της και μέσα στις υπόλοιπες… Σαν να μην υπάρχει πια «διαχωριστική γραμμή» μεταξύ τους…

Έτσι, γειώνουμε πραγματικά την ενέργεια και το φως της 7ης διάστασης σε όλες τις κατώτερες διαστάσεις πολύ γρήγορα. Βοηθούμε να μετουσιωθούν οι αρνητικές ενέργειες στα άλλα σώματα μας, νοητικό συναισθηματικό και φυσικό, να καθαρίσουμε ενεργειακά και ακόμη και να μας βοηθήσει θεραπευτικά και στο υλικό μας σώμα.

Μέχρι αυτό το σημείο συνήθιζα να το κάνω έτσι αρκετό καιρό.

.

Κάποια στιγμή μου είχε φανεί κάτι τόσο σκοτεινό. Δεν θυμάμαι τι ήταν, ίσως κάποιο κτήριο ή μέρος.

Όσο και να προσπαθούσα να αλλάξω την ενέργεια με αυτόν τον τρόπο, ήταν σαν να ερχόταν από κάτω περίσσοτερη σκοτεινή ενέργεια και να μην με άφηνε να την αλλάξω.

Διαισθητικά κατάλαβα ότι ερχόταν από κατώτερες διαστάσεις και ήταν η πρώτη φορά που αντιλήφθηκα τις αντίστοιχες αρνητικές κατώτερες διαστάσεις μας.

Άφησα το φως της 7ης διάστασης να πέσει με μεγάλη ορμή και προς τις κατώτερες αυτές διαστάσεις και να τις γεμίσει με φως.

Δεν ήταν τόσο εύκολο αλλά με κάποια προσπάθεια έγινε.

.

Αφού τελείωσε, κατάλαβα ότι ίσως με αυτόν τον τρόπο επεμβαίνεις στην ισσοροπία των διαστάσεων και ότι δεν πρέπει να γίνεται συχνά. Όντως δεν έχει χρειαστεί πολλές φορές να το κάνω μέχρι τώρα. Αλλά νιώθω ότι είναι ο πιο δυνατός μου τρόπος μέχρι τώρα για να μετουσιώσεις την αρνητική ενέργεια πιο αποτελεσματικά.

.

Αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε και στις ενεργειακές μας θεραπείες κάνοντας σε κάποιον μια συνεδρία. Είναι πολύ αποτελεσματική τεχνική.

 

υ.γ Συγνώμη που είχα τόσο καιρό να γράψω… απλά ήθελα να ξανάρθω με κάτι καλό 😉

Μου λείψατε… φιλιά πολλά 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s