*Μικρές Σοφίες *:) Ευ·τυχία

Ευτυχία σημαίνει καλή τύχη.

Δηλαδή όποιος είναι ευτυχισμένος είναι και τυχερός.

τύχη η [tíxi] Ο30 : 1α. σύνολο απρόβλεπτων περιστατικών που η σύμπτωσή τους δεν έχει λογική εξήγηση.

Όντως όσο πιο ευτυχισμένοι νιώθουμε τόσο πιο τυχερά συμβάντα συμβαίνουν στη ζωή μας. Τόσο πιο εύκολα οι επιθυμίες μας εκπληρώνονται και γινόμαστε ευτυχέστεροι.

Ευτυχία/ Ευ-Τύχη/ Καλή τύχη

Χθες βράδυ έψαχνα για πάρκινγκ και δεν έβρισκα πουθενά. Έκανα τις παραπάνω σκέψεις περί τύχης και πως συνδέεται με την ευτυχία.

Και συνειδητοποίησα το θέμα της τύχης και της ευτυχίας πόσο πολύ συνδέονται!

Εκεί που δεν έβρισκα θέση για πάρκινγκ, άρχισα να νιώθω ευτυχισμένος. Έτσι θα βρω θέση λέω γιατί η Ευτυχία θα μου φέρει Τύχη! Σκεφτόμουν την ένωση μου με το όλον γιατί αυτό μας γεμίζει δύναμη και μας κάνει να νιώθουμε χωρίς όρια, ελεύθερους. Άρχισα να φαντάζομαι ότι και κάθε μόριο γύρω μου ένιωθε ευτυχία και συνέπνεε μαζί μου.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχα βρει θέση και πολύ κοντά στο σημείο που ήταν οι φίλοι μου στο μπαρ. Βέβαια αυτό είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα.

Όταν νιώθουμε Ευτυχισμένοι, ουσιαστικά συνδεόμαστε  με ανώτερες συχνότητας ενέργειας και εκδηλώνουμε την καλύτερη εκδοχή των πραγμάτων που μπορούν να συμβούν.

Επίσης μπορούμε να το εξηγήσουμε και αλλιώς. Αν έβρισκες θέση για πάρκινγκ θα ένιωθες έστω και λίγη χαρά μέσα στον πανικό όταν έψαχνες και δεν έβρισκες. Νιώθοντας όμως από πριν χαρά, επιταχύνεις την υλοποίηση του, επειδή συνδέεσαι με τον αίσθημα της ήδη επιθυμητής κατάστασης. Έτσι έλκεις αυτό που επιθυμείς πολύ γρήγορα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s