*Εσωτ.Πρακτικές/}*Αυξάνοντας τις δονήσεις

Λένε πως η ενέργεια ενός φωτισμένου ανθρώπου εξισορροπεί μεγάλο μέρος από τις αρνητικές ενέργειες του τόπου που ζει και τον ανθρώπων που κατοικούν εκεί. Μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να εξισορροπεί ακόμη και την ενέργεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, μπορεί και περισσότερων.

Όταν έχεις μάθει πια να ανεβάζεις τους κραδασμούς και την ενέργεια του σώματος σου, είναι εύκολο να επεκτείνεις περισσότερο το ενεργειακό σου πεδίο καταλαμβάνοντας ένα μεγάλο χώρο γύρω σου. Αν και αυτό γίνεται από μόνο του όσο εξελίσσεσαι πνευματικά, είναι καλό να ξέρουμε πως να το χειριζόμαστε και συνειδητά.

Ξέχνα λοιπόν το σώμα σου.

Και εστίασε πως είσαι ταυτόχρονα σε όλο το δωμάτιο που βρίσκεσαι. Ότι είσαι ταυτόχρονα όλο το δωμάτιο. Οι τοίχοι και τα έπιπλα.

Όταν νιώθεις πως βρίσκεσαι σε όλο το χώρο, όντως στέλνεις την ενέργεια σου, την ύπαρξη σου, σε ότι εστιάζεις, σε όλο το δωμάτιο.

Και έτσι γίνεσαι όλο το δωμάτιο.

Όπως κάνεις και για το σώμα σου. Φέρε φως μέσα σε κάθε μόριο του «χώρουείναι» σου. Άλλαξε την ενέργεια όπως κάνεις και στο σώμα σου. Νιώσε τον χώρο σαν να είναι το σώμα σου.

Φέρε την αίσθηση του φωτός. Ότι η ύλη σου, μετατρέπεται σε φως. Θα νιώσεις να γίνεσαι πιο ελαφρύς.

Με την εξάσκηση θα μπορείς να εξαπλώνεσαι και να καταλαμβάνεις όλο και μεγαλύτερες εκτάσεις. Ένα δάσος, ένα πλοίο, ένα τρένο, μια πόλη, μια χώρα, τη θάλασσα, τον αέρα, όλη τη γη… κτλ

Όταν αρχίσεις να τα νιώθεις όλα αυτά σαν το σώμα σου, εύκολα θα βοηθάς στην μετουσίωση των αρνητικών ενεργειών του πλανήτη.

Η δύναμη είμαστε εμείς.

Την ίδια τεχνική μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και θεραπευτικά, μετουσιώνοντας τον πόνο στο δικό σου σώμα ή κάποιου άλλου. Μπαίνεις μέσα στον πόνο, γίνεσαι ο ίδιος ο πόνος. Και αφού πια ο πόνος είσαι εσύ, αλλάζεις τον εαυτό σου σε φως και αγάπη ώστε να μετουσιωθεί και να επέλθει θεραπεία. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε για όλων των ειδών τα προβλήματα. Κάθε είδους ασθένεια, πόνο, αρνητική ενέργεια, κατάσταση, χώρο…κτλ

υ.γ Η επέκταση του εαυτού γίνεται και με το άρθρο *Μικρές Σοφίες-ΕΓΩ ακόμη πιο άμεσα και γρήγορα σε όλη την ύπαρξη. Απλά έτσι δεν μπορείς να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο χώρο εύκολα.

Αλλά το ίδιο αναφέρεται και στο άρθρο *Εσωτ.Πρακτικές§Μεγέθυνση Εαυτού/Σμίκρυνση Προβλημάτων. Και το *Μικρές ΣοφίεςΕίμαι Αγάπη!* είναι επίσης βοηθητικό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s