♥Τι θα έλεγε η Αγάπη για τον ενεργειακό βαμπιρισμό;

Τι είναι ο ενεργειακός βαμπιρισμός;

Είναι η βεβιασμένη απορρόφηση ενέργειας από ένα άλλο άτομο ή ζώο, σχεδόν πάντα εν αγνοία τους.

Πως καθιερώθηκε η έκφραση αυτή;

Τα βαμπίρ έπιναν τον αίμα του άλλου λόγω της υπερβολικής ποσότητας ενέργειας που έχει. Ουσιαστικά αυτό που θέλανε δεν είναι τόσο το αίμα αλλά την ενέργεια του. Οι σκοτεινοί κάνουν το ίδιο πράγμα όχι πίνοντας αίμα απαραίτητα (αν και σε μερικές σκοτεινές οργανώσεις ακόμη το κάνουν), αλλά απορροφώντας την ενέργεια του άλλου με διάφορες τεχνικές.

Όσοι ασχολούνται με σκοτεινές ενέργειες η απορρόφηση ενέργειας από τους ανθρώπους γύρω τους είναι η πρώτη τους ασχολία. Μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και από την αύρα τους, που είναι μαύρη και η ενέργεια ρέει με φορά προς τα μέσα, απορροφώντας συνεχώς ενέργεια από το περιβάλλον. Βέβαια κάποιου μπορεί να είναι έτσι η αύρα και από ψυχολογικής κατάστασης και όχι απαραίτητα ότι γνωρίζει τι κάνει. Μπορεί να φανεί και από το βλέμμα του άλλου, τα μάτια συνήθως είναι πιο σκοτεινά ενεργειακά σαν να καλύπτονται από ένα σκοτεινό πέπλο. Παρατηρώντας μπορείς να δεις ότι και με αυτόν τον τρόπο κάνουν εισροή ενέργειας, από το σκοτεινό καταθλιπτικό βλέμμα των ματιών.

Κάποτε είχε τύχει να έχω φίλο ένα τέτοιο άτομο. Ήταν πάντα καταθλιπτικός, η ενέργεια του ήταν μαύρη και η αύρα του λειτουργούσε σαν σκούπα. Βέβαια αυτός δεν το έκανε επίτηδες. Είχε απίστευτα έντονες συναισθηματικές εκρήξεις, ήταν επί μονίμου βάσεως σε μια καταθλιπτική κατάσταση, νευρίαζε με το παραμικρό, με όλους και με όλα, και δεν ευχαριστιόταν με τίποτα, ακόμη και όταν βγαίναμε να διασκεδάσουμε, υπερσπάνια θα σου έλεγε ότι ήταν ωραία ή ότι πέρασε καλά. Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να του δείξω την θετική στάση προς τη ζωή, τον θετικό τρόπο σκέψης κτλ. Μου έλεγε πως δεν πίστευε ότι είμαι πραγματικά ευτυχισμένος…

Αυτοί που το κάνουν συνειδητά, χρησιμοποιούν εκτός από την σκέψη και την δύναμη της πρόθεσης με οραματισμό για την απορρόφηση της ενέργειας από κάποιον, σύμβολα ιερής γεωμετρίας ή και άλλου είδους ενεργειακές τεχνικές.

Κάποτε μπήκα σε ένα site που μιλούσαν οι ίδιοι που ασχολούνταν με τις σκοτεινές ενέργειες για τον ενεργειακό βαμπιρισμό. Έμεινα άφωνος όταν διάβασα πως χρησιμοποιούν τις γνώσεις των τσάκρα για να απορροφήσουν από κάποιον, κατευθείαν από το ενεργειακό του κέντρο ενέργεια.

Οι γνώσεις και οι τεχνικές είναι ίδιες για όλους μας τελικά. Το θέμα είναι πως τα χρησιμοποιεί ο καθένας ανάλογα με το βαθμό συνειδητότητάς του.

Ακόμη και στην αρχιτεκτονική, κτίρια ειδικά σχεδιασμένα με τα κατάλληλα γεωμετρικά σχήματα εκπέμπουν ενέργεια ή απορροφούν αντίστοιχα από τους ανθρώπους που βρίσκεται μέσα σε αυτά.

Κάποια στιγμή θα γράψω ένα άρθρο που θα αναλύω για την συνειδητότητα των γεωμετρικών σχημάτων, πως μας επηρεάζουν και πως να τα χρησιμοποιούμε. Η ιερή γεωμετρία έχει μεγάλη δύναμη σε όσους κατέχουν τις γνώσεις της.

Όταν γνωρίζουμε τους τρόπους δράσης και τις τεχνικές και των δύο πλευρών, ξέρουμε πως να προστατευθούμε κατάλληλα και πως να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας περισσότερο.

υ Αυτό που κάνουμε εμείς όμως εδώ, είναι η δημιουργία όσης ενέργειας χρειαζόμαστε χωρίς να την πάρουμε από κάποιον. Μόνοι μας, μέσα μας με την αυτοπροβολή της ενέργειας και την ενδυνάμωση της. Έτσι δεν εξαρτόμαστε από κάποιον. Έτσι γινόμαστε αυτόνομα όντα, ενεργειακά πολύ δυνατά!*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s