*Μικρές Σοφίες[b]Blogging…

Το blogging είναι μία από τις καλύτερες ψυχοθεραπευτικές «ασκήσεις». Τα προσωπικά blogs που ο καθένας γράφει για τα προβλήματα του, τις σκέψεις και τα συναισθήματα του, λειτουργούν σαν ένας κάδος απορριμάτων που βοηθάει να αδειάσει κανείς από την φορτισμένη ενέργεια και να ηρεμήσει.

Γράφοντας αυτά που σε απασχολούν, σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ακόμη περισσότερο τους προβληματισμούς που έχεις και μπορούν να σου έρθουν πολλές απαντήσεις για την επίλυση των θεμάτων σου καθώς τα γράφεις.

Προσωπικά έχω άλλο ένα μπλόγκ, που όταν έχω ένα πιο δύσκολο θέμα να κατανοήσω και να λύσω, κάθομαι και το γράφω σαν να το λέω στον καλύτερο μου φίλο. Ταυτόχρονα όταν γράφω για το θέμα που με απασχολεί, μου έρχονται βοηθητικές απαντήσεις μέσω «άλλων» σκέψεων, τις οποίες καταγράφω και αυτές.

Τις στιγμές που οι καλύτεροι μας φίλοι δεν μπορούν να είναι δίπλα μας και να ακούσουν τον προβληματισμό μας, να μας δώσουν την σοφή τους συμβουλή, κάθισε και γράψε τα… θα εκπλαγείς από την βοήθεια που μπορείς να σου προσφέρεις με αυτόν τον τρόπο 😉

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s