*Εσωτ.Πρακτικές~*~Στρατός Αγγέλων!

Όποτε νιώσεις αβοήθητος, απροστάτευτος ή θες ακόμη περισσότερη δύναμη, ακόμη περισσότερη βοήθεια και συμπαράσταση για πλανητική θεραπεία και μετουσίωση των ενεργειών, κάλεσε εκατομμύρια ή ακόμη και δισεκατομμύρια αγγέλους και φαντάσου ότι καταλαμβάνουν όλο το χώρο γύρω σου, μπρος και πίσω, δεξιά και αριστερά μέχρι τον ορίζοντα!

Άπειρα όντα του φωτός γύρω σου! Σε κάθε πλευρά!

Ακτινοβόλα ύψιστα όντα της ύπαρξης μετουσιώνουν κάθε αρνητικότητα γύρω σου, κάθε αρνητικότητα στον χώρο σου, κάθε αρνητικότητα στη γη!

Μετουσίωση σε Φως, τώρα!

Εκπομπή Άπειρης αγάπης τώρα!

Δες τους όλους να φωτίζουν και να εκπέμπουν τις ύψιστες ενέργειες αγάπης και φωτός γύρω τους, πλημμυρίζοντας και φωτίζοντας τα πάντα γύρω σου, ολόκληρο τον πλανήτη, κάνοντας τον να παραμιλάει από αγάπη…*

4 thoughts on “*Εσωτ.Πρακτικές~*~Στρατός Αγγέλων!

  1. Τι υπέροχο θέμα!
    Από προσωπική εμπειρία να προσθέσω ότι πραγματικά βοηθά η πρακτική αυτή !!!
    Καθώς επίσης να σχολιάσω την υπέροχη τελευταία παράγραφό σου
    »…Δες τους όλους να φωτίζουν και να εκπέμπουν τις ύψιστες ενέργειες αγάπης και φωτός γύρω τους, πλημμυρίζοντας και φωτίζοντας τα πάντα γύρω σου, ολόκληρο τον πλανήτη, κάνοντας τον να παραμιλάει από αγάπη…♥*»
    Είναι κάτι που κάνω και εγώ τα τελευταία χρόνια και μου δίνει μια βαθειά αίσθηση ευτυχίας και πληρότητας 🙂
    Καλημέρα!

  2. Είναι πολύ όμορφη εικόνα να οραματίζομαι τον κόσμο να παραμιλάει από αγάπη. Γιατί συνήθως το παραμιλητό μας οτιδήποτε άλλο περιέχει εκτός από αγάπη.

    Καλό βράδυ.

Σχολιάστε