*Εσωτ.Πρακτικές¦∞¦Επικοινωνία με το DNA

Το DΝΑ ακούει τις σκέψεις μας σαν να μιλούσαμε σε κάποιον άνθρωπο και πραγματικά, ανταποκρίνεται άμεσα. Η συνειδητότητα βρίσκεται παντού, άρα η επικοινωνία είναι δυνατή με οτιδήποτε .

Μπορούμε να μιλήσουμε με το DΝΑ μας και να του ζητήσουμε «πράγματα», να αναπτύξουμε «φιλία», επικοινωνία και «επαφή».

Από το DΝΑ ρυθμίζεται η υγεία του κάθε κυττάρου και η σωστή λειτουργία του. Μιλώντας στο DΝΑ μας, ζητώντας του αυτό που επιθυμούμε, μας ακούει, δρα και εκτελεί ανάλογα.

¦¦

«DNA μου, άκουσε με:

Ενεργοποίησε τις θεραπευτικές λειτουργίες του οργανισμού και αποκατέστησε την υγεία όλων των κυττάρων του σώματος μου. Ισχυροποίησε το ανοσοποιητικό μου σύστημα.

Ενεργοποίησε την έκκριση των ουσιών και των ορμονών της αγάπης, της ευτυχίας, της ομορφιάς, της υγείας και της γαλήνης.

Αύξησε τις ικανότητες και τα ταλέντα μου, τις νοητικές, συναισθηματικές και δημιουργικές μου δυνάμεις. Εξάγνισε και ενδυνάμωσε όλα τα γονίδια του σώματος μου».

¦¦

Οι σύγχρονες θεραπείες της ιατρικής και της αισθητικής που χρησιμοποιούν laser, ραδιοσυχνότητες και άλλου είδους ακτινοβολίες, π.χ για την διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου, αυτό που κάνουν είναι η εκπομπή κάποιων συχνοτήτων στο σώμα ώστε να διεγείρουν οργανικά σωμάτια και ουσίες, και να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας εκπέμπουμε και εμείς «παρόμοιες» συχνότητες δίνοντας αγνώστου εντολές στο σώμα μας. Η συνειδητή επικοινωνία και η άμεση ζήτηση αυτού ακριβώς που θέλουμε μας φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ζητώντας το κατευθείαν από το DNA.

Το DΝΑ μας καθορίζει την ποιότητα της ενέργειας μας, αλλά και το αντίστροφο. Βελτιώνοντας και καλλιεργώντας ανώτερες και πιο λεπτοφυείς ενέργειες, επηρεάζουμε και αλλάζουμε το DΝΑ μας βελτιώνοντας το.

Καλές συζητήσεις και «μεταμορφώσεις» λοιπόν ;)p…!!!

υ.γ Η ίδια τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την υπόφυση αν γνωρίζουμε την συγκεκριμένη ορμόνη σε κάθε περίπτωση για να ζητήσουμε. Αλλιώς ζητάμε γενικά θεραπεία. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο όργανο του σώματος αλλά και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο σύμπαν… 😉

3 thoughts on “*Εσωτ.Πρακτικές¦∞¦Επικοινωνία με το DNA

  1. Γεια σου I am love.
    Eίναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η σκέψη, η φαντασία, το συναίσθημα και η πρόθεση λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, επηρεάζοντας το ίδιο το DNA και κατά συνέπεια τη ζωή μας. Υπαρχει ένα ενδιαφερον βιβλιο του Dr. Robert V. Gerard, από τις εκδοσεις Εσοπτρον, αυτης της θεματολογιας : Aλλαξε το DNA σου, ‘Aλλαξε τη Zωή σου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s