*Μικρές Σοφίες·◊·Συνειδησιακός Πόλεμος

Στα έντονα χρόνια που ζούμε είναι δύσκολο να βρεις την Αλήθεια, τον Εαυτό σου. Από την κυβέρνηση,την αστυνομία, την οικονομία, την παιδεία, τον στρατό, την θρησκεία, την τηλεόραση, την μόδα, από παντού λαμβάνουμε συνεχώς αρνητικές επιρροές. Δεν υπήρξε ποτέ μια σοφή πηγή που να μας προωθεί την αγάπη, την αυτογνωσία και την προσωπική μας ενδυνάμωση.

Μόνο όσοι ψάξανε πολύ και συνεχίζουν να ψάχνουν, καταφέρνουν να φέρουν τον αυτοέλεγχο μέσα τους.

Η οικονομική κρίση είναι αναμφίβολα μια επιτηδευμένη τεχνική για την χειραγώγηση της συνείδησης.

Ο σημερινός άνθρωπος έχει συνδέσει την δύναμη και την αυτοαξία του με τα χρήματα που έχει και τα αποκτήματα του. Όταν του στερούν τα χρήματα του δημιουργούν ανασφάλεια και τον αποδυναμώνουν. Νομίζει ότι χάνει την δύναμη του χάνοντας τα χρήματα του, την αυτοαξία του και τη δύναμη του.

Αυτό έπειτα επηρεάζει τις σκέψεις του, έπειτα τα συναισθήματα του, φέρνοντας άγχος και σύγχυση, έπειτα τις δημιουργικές του δυνάμεις και την προσωπικότητα, έπειτα την υγεία του και την καθημερινότητα του, έπειτα τις σχέσεις του με όλους γύρω του, έπειτα τον αυτοέλεγχο του, και τέλος την συνείδηση του, την έδρα της πλήρης δύναμης μας.

Με λίγα λόγια, όσοι έχουν ταυτίσει το χρήμα και τα αποκτήματα τους με την αυτοαξία τους, χάνοντας τα υλικά τους αποκτήματα και κέρδη, χάνουν «όλο τον κόσμο τους», υποδουλώνονται και συνειδησιακά.

Δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η οικονομική κρίση, αφού οι κυβερνήσεις το μόνο που θέλουν είναι να έχουν έναν λαό/δούλους και αυτοί να ζούνε όπως και γίνεται, σαν βασιλιάδες.

Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας θα μπορούσε να το αποκαλέσει κάποιος «Συνειδησιακός Πόλεμος»/»Πόλεμος του Εαυτού».

Δυστυχώς ζούμε σε έναν πόλεμο που δημιούργησαν κάποιοι ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό. Ενάντια στην αληθινή, θεϊκή, ανεξάρτητη φύση μας. Ενάντια στο να μπορέσουμε να βρούμε τον Εαυτό μας, την Δύναμη μας, την Σοφία, την Αγάπη.

Θέλει πολύ Θάρρος αυτό το «Ταξίδι» :D!

Όλα ξεκινούν πριν το «Έχω», στο «‘Είμαι». Πριν τα χρήματα και τα υλικά αποκτήματα και ότι κατέχει κανείς, είναι το τι Είναι.

Το τι Είσαι όμως το καθορίζεις μόνο Εσύ. Κανένα σχολείο και καμία παιδεία, καμία μόδα και η εξωτερική εμφάνιση, κανένα υλικό απόκτημα και καμία θρησκεία.

Και πως καθορίζεις το τι είσαι εσύ;

Κοιτώντας μέσα σου…

Στρέφοντας την όραση σου προς τον εσωτερικό σου κόσμο.

Εκεί που πραγματικά υπάρχεις. Εκεί που είσαι εσύ με την πλήρη δύναμη σου.

Την απόλυτη Σοφία και Συμπόνια σου.

Κλείσε τα μάτια σου…

Και φαντάσου ότι κοιτάς βαθιά μέσα, στον πυρήνα του εαυτού σου. Στην πεμπτουσία του.

Φτάνοντας εκεί, όταν δεις τον Εαυτό σου, μετά μπορείς να καθορίσεις τι Είσαι, πόση Δύναμη έχεις, πόση Σοφία και πόσο Φως.

Με το νου και την δημιουργική φαντασία γέμισε τον Εαυτό σου με παντοδύναμο Φως και φωτεινή Δύναμη, με σοφή Αγάπη και αγαπημένη Σοφία, με όμορφη Γαλήνη και γαλήνια Ομορφιά…

Καλώς ήρθες ξανά… 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s