*Εσωτ.Πρακτικές°ο°Σφαίρα Προστασίας

Σίγουρα αρκετοί από εμάς έχουμε νιώσει σε κάποιο μέρος να υπάρχει σκοτεινή ενέργεια. Επίσης μπορεί να έχουμε νιώσει την επιρροή ή την «απειλή» από τέτοιους είδους ενέργειες.

Πολλοί από εμάς θα γνωρίζουμε τον κύκλο προστασίας φωτός γύρω μας, που χρησιμοποιείται εκατοντάδες χρόνια. Σχηματίζεται νοητά προς τα δεξιά, όπως βλέπουμε το ρολόι. Μπορούμε να εκτείνουμε το χέρι καθώς γυρνάμε και σχηματίζουμε τον κύκλο γύρω μας, γιατί μας βοηθάει στον οραματισμό του κύκλου.

°ο°

Ο κύκλος φωτός για προστασία είναι όντως μια πολύ δυνατή τεχνική. Έχει τύχει όμως να νιώσω κάποιες φορές πως θα χρειαζόμουν μεγαλύτερη ενεργειακή προστασία από αρνητικές επιρροές. Η εσωτερική καθοδήγηση που είχα με παρότρυνε να οραματίζομαι τρεις κύκλους φωτός γύρω μου.

Ο πρώτος κύκλος να είναι προς τα δεξιά, όπως γνωρίζαμε. Όπως το ρολόι είναι ακουμπισμένο οριζόντιο σε ένα τραπέζι. Κάνεις μια στροφή γύρω από τον εαυτό σου σχηματίζοντας τον κύκλο με τεντωμένο το χέρι.

Ο δεύτερος, όπως όταν κοιτάς ένα όρθιο ρολόι. Σηκώνεις το χέρι ψηλά και με τεντωμένο το χέρι σχηματίζεις τον κύκλο περιμετρικά του σώματος σου προς τα δεξιά.

Και για τον τρίτο κύκλο σηκώνεις ξανά το χέρι ψηλά και σχεδιάζεις τον κύκλο προς τα μπροστά από το σώμα, κατεβάζοντας το χέρι, πηγαίνοντας προς τα πίσω. Σαν το ρολόι να είναι όρθιο, πλάγια δεξιά σου και να κοιτάει προς τον τοίχο.

*Ακριβώς όπως στην φωτογραφία, σχεδιάζουμε με το χέρι μας και οραματιζόμαστε τρεις χρυσούς κύκλους φωτός.

Όποτε νιώθω πως χρειάζομαι ισχυρή προστασία κάνω πάντα αυτήν την τεχνική.

°ο°

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s