*Μικρές Σοφίες°O•Σεξ & Πρώτο Τσάκρα

  • Πόσο πολύ μπορεί να επηρεαζόμαστε από τον άλλον απλά και μόνο με ένα σεξ; Τι συμβαίνει ακριβώς στην ανταλλαγή ενεργειών των πρώτων τσάκρα κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης;
  • Πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει κάποιον ένα one night stand; Ή η επαφή με πολλούς ερωτικούς συντρόφους;

Η ανταλλαγή των ενεργειών κατά την διάρκεια του σεξ με τον κάθε μας σύντροφο είναι πολύ μεγάλη. Συνδεόμαστε με την πρωταρχική ενέργεια του άλλου, την σεξουαλική. Αυτήν την οποία χρησιμοποιούμε για οποιαδήποτε άλλη λειτουργία του σώματος μας.

Αυτή η σύνδεση γίνεται μέσω της επαφής των γεννητικών μας οργάνων, που συνδέονται μεταξύ τους τα πρώτα μας τσάκρα.

Το πρώτο μας τσάκρα κρατά τις πληροφορίες, την πεμπτουσία και τον «κωδικό» της ενέργειάς μας. Όταν κάνουμε σεξ με κάποιον, τα πρώτα τσάκρα μας ανοίγουν και ανταλλάσσουν ενέργειες και πληροφορίες.

Με το σεξ ουσιαστικά συνδέεσαι με τον άλλον σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, αλλά πολύ λίγες φορές το καταλαβαίνουμε. Η ενέργεια σου εμπλουτίζεται και μπορεί υποσυνείδητα να λαμβάνεις πληροφορίες και γνώσεις που μπορεί να μην ήξερες.

Πολύς κόσμος όμως ενεργειακά είναι βρώμικος, επειδή δεν ξέρει πως να φροντίσει και να καθαρίσει την ενέργεια του. Έτσι μπορεί κάποιες φορές να μας επηρεάσει κάποιος αρνητικά.

°O

*Οι σχέσεις οι οποίες εξελίσσονται σε βάθος χρόνου και δεν μένουν μόνο στην σεξουαλική επαφή έχουν συντονίσει και ενώσει και τα ανώτερα τους τσάκρα. Όσο πιο βαθιά είναι μια σχέση τόσο περισσότερο ανεβαίνει και η ενεργειακή σύνδεση των τσάκρα. Η επιφανειακές σχέσεις όμως των καιρών μας, μας κάνει να κρατάμε χαμηλά την ενέργεια μόνο στο πρώτο τσάκρα, ενδιαφερόμενοι μόνο για σεξουαλική επαφή, και να μην την ανυψώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια πιο βαθιά σχέση αγάπης, φθάνοντας ως το τέταρτο τσάκρα, της καρδιάς.

Θα ήταν καλό να προσέχουμε την ενεργειακή καθαρότητα του κάθε συντρόφου μας γιατί μπορεί να επηρεαζόμαστε πολύ πιο πολύ απ’ όσο νομίζουμε.

Ακόμη και μετά από ένα one night stand κάντε ένα καθαριστικό ενεργειακό μπάνιο με χοντρό αλάτι και λίγο λάδι ή με τα μπουκαλάκια της aura-soma. Μας καθαρίζουν πολύ καλά ενεργειακά και μας βοηθούν στην πνευματική μας ανάπτυξη ;)!

°O

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s