*Εσωτ.Πρακτικές§Μεγέθυνση Εαυτού/Σμίκρυνση Προβλημάτων

Μια τεχνική που χρησιμοποιώ συχνά για να γεμίσω εύκολα και γρήγορα ενέργεια και δύναμη είναι η τεχνική της «μεγέθυνσης του εαυτού».

Φαντάσου έναν τεράστιο, γιγαντιαίο άλλο σου εαυτό, που περικλείει το σώμα σου. Φαντάσου ότι είσαι αυτός ο μεγάλος εαυτός, και ότι είσαι παντοδύναμος. Ο χώρος που καταλαμβάνεις με την ογκώδη σου υπόσταση σε κάνει κυρίαρχο των πραγμάτων που περιλαμβάνεις και βρίσκονται μέσα σου. Σε κάνει κύριο και του φυσικού σου σώματος.

Από αυτήν την κατάσταση είναι πιο εύκολο να γεμίσεις το φυσικό σου σώμα με άπειρη ενέργεια, διότι το κοιτάς «απ’ έξω» και ταυτόχρονα το περικλείεις με κάτι πιο δυνατό και μεγάλο από σένα. Αφού έχεις «γίνει» αυτή η μεγάλη και παντοδύναμη οντότητα είναι πολύ εύκολο να σου στείλεις την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεσαι, γιατί είναι σαν να στέλνεις πολύ ενέργεια σε ένα μικρό μέρος του σώματος σου και την συγκεντρώνεις εύκολα.

Επίσης κάποιες φορές που χρειάζεσαι να γεμίσεις την ενέργεια σου με φως και αγάπη, κάνεις το ίδιο, λούζεις το φυσικό σου σώμα με φως και νιώθεις πως το περικλείει μόνο αγάπη.

Με την μεγέθυνση εαυτού δημιουργείς ουσιαστικά ένα χώρο, που τον ελέγχεις ενεργειακά και καθορίζεις τις ενέργειες που θες να σε περικλείουν και τις αισθήσεις και τα χρώματα που θες να νιώθεις.

Στην ουσία αυτή η τεχνική είναι σαν να επεκτείνεις την αύρα σου σε μια πιο μεγάλη έκταση γύρω σου, και μετά με τον έλεγχο τον συναισθημάτων και των σκέψεων, καθορίζεις την προσωπική σου ψυχολογική και ενεργειακή κατάσταση αλλά και του χώρου γύρω σου πιο εύκολα και γρήγορα.

Ένας άλλος τρόπος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνική είναι η «σμίκρυνση των προβλημάτων». Υπάρχουν δύο τρόποι.

Ο ένας είναι, ότι αφού έχεις «γίνει» αυτή η μεγάλη οντότητα που δημιούργησες, κοιτάς το πρόβλημα και φαίνεται πολύ μικρό και ασήμαντο σε σχέση με την γιγαντιαία σου υπόσταση. Μπορείς εύκολα τότε να το οραματιστείς ότι μετουσιώνεται σε φως και χαρά.

Ο άλλος τρόπος είναι να φέρεις αντικριστά τις παλάμες σου, να φανταστείς ότι ανάμεσα βρίσκεται το πρόβλημα και να φανταστείς ότι μικραίνει τόσο πολύ, που με μια κίνηση ή με λίγη θέληση μπορείς να το εξαφανίσεις.

Η Φαντασία έχει τεράστια δημιουργική δύναμη. Είναι στο χέρι μας πως θα την αξιοποιήσουμε. Ακόμη και κάποιος που δεν νιώθει καλά ψυχολογικά ή βρίσκεται σε κατάθλιψη, είναι από μια συναισθηματική κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε. Από κάποιο συναίσθημα που με την φαντασία του το δημιουργεί και το θρέφει όσο το σκέφτεται.

Καλές μεγεθύνσεις παιδιάαααα!!!*

Γιούχου 😀DD!!!*

One thought on “*Εσωτ.Πρακτικές§Μεγέθυνση Εαυτού/Σμίκρυνση Προβλημάτων

  1. Παράθεμα: *Εσωτ.Πρακτικές/}*Αυξάνοντας τις δονήσεις | i am☆love

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s