*Μικρές Σοφίες∫°]Μαγική Ζωγραφική!*

 

 

 

 

°]

Αυτή την τεχνική την έμαθα από τον φίλο και δάσκαλο μου στο ρέικι και την λάτρεψα! Είναι πραγματικά μαγευτική! Όσο περισσότερη φαντασία βάζεις τόσο πιο συναρπαστική γίνεται!

Είστε έτοιμοι;!

Πάρτε μαρκαδόρους, χρώματα και ξυλομπογιές και φύγαμεεε!!!

Ζωγράφισε σε ένα χαρτί ένα ανθρωπάκι, απλά την ώρα που το ζωγραφίζεις να σκέφτεσαι ότι ζωγραφίζεις εσένα! Ότι είσαι όντως εσύ αυτό το ανθρωπάκι. Κάνε το με όποιο χρώμα θέλεις.

Μετά πάρε το ροζ χρώμα ή αυτό που συμβολίζει για σένα την αγάπη και άρχισε να πλημμυρίζεις το ανθρωπάκι με το ροζ χρώμα! Βάλε όλη σου την φαντασία! Μπορεί να σου έρθει να κάνεις ότι βρέχει αγάπη, ότι κολυμπάει σε μια ροζ λίμνη αγάπης, ότι περιβάλλεται από μια ροζ αύρα αγάπης, ότι τα τσάκρας του είναι όλα από αγάπη, ότι είναι μέσα σε έναν ήλιο αγάπης, ή μέσα σε μια καρδιά… .. !!!Άσε την φαντασία σου να οργιάσει και πλημμύρισε τον εαυτό σου ανθρωπάκι με αγάπη!!!

Την ώρα που θα το ζωγραφίζεις θα νιώθεις σίγουρα αυτή την αλλαγή και πάνω σου!

Δοκίμασε το και θα δεις! Είναι σαν αυτό που ζωγραφίζεις εκείνη την ώρα να γίνεται πραγματικά και να επιδρά πάνω σου!

Έχω πειραματιστεί πολύ με αυτήν την υπέροχη χαρούμενη παιδική τεχνική και είναι κυριολεκτικά άπειροι οι τρόποι που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις!

Μπορείς να ζωγραφίσεις ακόμη και λέξεις, ότι είσαι οι λέξεις, ότι γεμίζεις από χαρούμενες λέξεις, ότι γεμίζεις από ταλέντα, από σοφία, από δύναμη! Ότι μπορείς να φανταστείς!

Μπορείς ακόμη και να ζωγραφίσεις κάποιο πρόβλημα που μπορεί να έχεις, και μετά να περάσεις από πάνω του με κάθετες γραμμές (από πάνω προς τα κάτω), σαν να ερχόταν από τον ουρανό ένα φως, με χρυσό ή κίτρινο χρώμα (που συμβολίζει το χρυσό φως), σαν να το γεμίζεις σοφία για να μετουσιωθεί και να λυθεί!

Μπορείς ακόμη και να γράψεις όλα τα αρνητικά στοιχεία και τα ελαττώματα σου, να τα σβήσεις με χρυσό/κίτρινο χρώμα ή κόκκινο (φωτιά) και μετά να κάψεις και το χαρτί.

Μπορείς ακόμη και να ζωγραφίσεις μια ιστορία σχετικά με σένα, σαν παραμύθι, για να συμβεί κάτι θετικό στη ζωή σου ή για να νιώσεις κάτι όμορφο!

Πειραματίσου και θα δεις πόσο μαγευτική είναι η δημιουργική ζωγραφική…

είναι υπέροχη..!!!

:D!*

°]

3 thoughts on “*Μικρές Σοφίες∫°]Μαγική Ζωγραφική!*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s