*Μικρές Σοφίες¦2¦Οι Σχέσεις

Πώς δημιουργούνται οι σχέσεις; Ποιον έλκουμε; Ποιος μας ελκύει;

Κάθε ζήτημα είναι θέμα ενέργειας και συντονισμού.

Η ενέργεια μας και η συχνότητα που εκπέμπουμε, δημιουργείται συνεχώς απο κάθε μας σκέψη, συναίσθημα και πράξη. Συνεχώς αλλάζει ανάλογα τις επιλογές μας, τις δράσεις και τις αντιδράσεις μας.

Κάθε στιγμή η ενέργεια μας εκπέμπει μια συγκεκριμένη συχνότητα η οποία έλκει και τείνει να ενωθεί με κάθε τι γύρω που εκπέμπει την ίδια συχνότητα.

Συνεπώς όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόμαστε στη ζωή μας, είναι θέμα συντονισμού. Εμείς ή αυτοί έλξαμε ο ένας τον άλλον στη ζωή του. Όταν ένα άτομο ποθεί κάποιον αλλά το άλλο άτομο τον απορρίπτει τότε πάλι δεν υπάρχει συντονισμός. Άρα δεν χρειάζεται να ποθεί αυτό το άτομο… Εκπέμπουν διαφορετικές συχνότητες… δεν συντονίζονται…

Φέρνουμε στη ζωή μας, αυτό που οι ίδιοι εκπέμπουμε.

Πολύς κόσμος ψάχνει για μια ερωτική σχέση αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεί κάποιο ταίρι. Αυτό γίνεται διότι δεν συντονίζονται οι ενέργειες τους, δεν εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα.

Ποιος εκπέμπει στις μέρες μας συχνότητες αγάπης; Τι σχέση θα προσελκύσει κανείς αν δεν εκπέμπει συχνότητες αγάπης; Τι πράγματα και τι γεγονότα θα προσελκύσει κανείς στη ζωή του αν δεν βιώνει ενέργειες αγάπης…; Πολλά και διαφορετικά πράγματα εκτός απο αυτό που δεν εκπέμπει… 😛

Λοιπόν οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολο να δημιουργηθούν γιατί χρειάζονται το συναίσθημα, την επικοινωνία, την αποδοχή και την αγάπη. Και είναι δύσκολο, γιατί ελάχιστοι απο τους ανθρώπους εκπέμπουν αγάπη, επικοινωνούν, αισθάνονται, αποδέχονται και συγχωρούν ακόμη και αν ψάχνουν για σχέση…

Ακόμη και να δημιουργήσουν κάτι, πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει ή θα δημιουργήσει ένα μπέρδεμα ενεργειών και συχνοτήτων αφού η δημιουργία της σχέσης δεν ήταν συνειδητή.

Ας αγαπήσουμε όλοι, τα πάντα λοιπόν, και θα δείτε ότι όσο περισσότεροι αγαπάμε τόσο περισσότερες πανέμορφες σχέσεις θα δημιουργούνται παντού!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s