*Πώς λειτουργούν οι επικλήσεις;

Οι επικλήσεις προς την ζωτική, δημιουργική ενέργεια του σύμπαντος, είναι η έκκλιση ενέργειας στο θέμα στο οποίο μας ενδιαφέρει. Με τις απλές σκέψεις εκτός απο τον οραματισμό, διοχετεύουμε την ενέργεια σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Όταν καλείς έστω και με την σκέψη μόνο την ζωτική ενέργεια, να «γεμίσει» με ενέργεια το θέμα που θες, η ανταπόκριση είναι άμεση. Η συνειδητότητα της πανταχού παρούσας ενέργειας είναι τόσο υψηλή που αμέσως ακολουθεί τις σκέψεις και τις επικλήσεις μας προς αυτήν.

Όμως δεν θα πρέπει να μένουμε μόνο σε αυτού του είδους τις τεχνικές επικλήσεων. Η προβολή άπειρου ενεργειακού φωτός εντός μας και γύρω μας, μας ενώνει πιο άμεσα με την ζωτική δημιουργική ενέργεια.

Βάλε ατελείωτη φαντασία, έμπνευση, δημιουργικότητα, χαρά και παιχνίδι…! Ζήτησε ότι θες απο την απεριόριστη ενέργεια της Ύπαρξης αλλά και άκουσε την, ακολούθησε τη ροή… 😉

One thought on “*Πώς λειτουργούν οι επικλήσεις;

  1. Όταν αφήνουμε στην άκρη τον περιορισμένο εγωικό μας εαυτό ενωνόμαστε με την ζωτική δημιουργική ενέργεια και αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη σ’ αυτή τη δύναμη να μας φροντίσει και να μας οδηγήσει εκεί όπου είναι καλύτερα για μας. Ακολουθώντας την ροή οδηγούμαστε εκεί που είμαστε ασφαλείς, παρόντες, ευτυχισμένοι, χρήσιμοι, ακτινοβόλοι και σοφοί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s