*Μικρές Αλήθειες♦Ο Αυνανισμός στις γυναίκες

Πόσες γυναίκες στις μέρες μας έχουν καλή σεξουαλική σχέση με το σώμα τους; Πόσες γυναίκες έχουν ανακαλύψει να ικανοποιούν μόνες τους τον εαυτό τους;

Δυστυχώς είναι πάρα πολλές, ίσως οι περισσότερες, που δεν είχαν ακόμη και με τους συντρόφους τους οργασμό. Δυστυχώς είναι πάρα πολλές, που δεν ξέρουν πως να ικανοποιήσουν μόνες τους τον εαυτό τους, αλλά και την ώρα του σεξ ακόμη.

Ο οργασμός και η ικανοποίηση στην γυναίκα έρχεται απο την κλειτορίδα. Η κλειτορίδα λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως το πέος των ανδρών. Η κλειτορίδα είναι στις γυναίκες, ότι το πέος στους άνδρες, αλλά πολύ μικρότερο λόγω τον ορμονών. Σπάνια οι γυναίκες ανακάλυπταν την ικανοποίηση που μπορούν να τους προσφέρουν με τον ερεθισμό της κλειτορίδας τους.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως αν μια γυναίκα την ώρα της σεξουαλικής πράξης δεν ερεθίζει την κλειτορίδα της, είναι πολύ δύσκολο να έρθει σε οργασμό.

Με θλίβει το γεγονός ότι εκατομμύρια γυναίκες μπορεί να ευχαριστήθηκαν πολύ λίγο το σεξ σε όλη τους τη ζωή.

Δεν είναι περίεργο μια γυναίκα να ασχολείται και με την κλειτορίδα της, την ώρα της διείσδυσης του άντρα. Ίσα ίσα, έτσι χρειάζεται να κάνει για να ικανοποιηθεί όπως πρέπει και η ίδια.

Στην εκπαίδευση, πρέπει να υπάρχει ανάλογο μάθημα για την σεξουαλικότητα μας. Για την ικανοποίηση του εαυτού μας αλλά και των συντρόφων μας, για τις προφυλάξεις και τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν. Η σεξουαλική ενέργεια είναι η ζωτική μας ενέργεια και δύναμη, πρέπει να διδασκόμαστε πως να την χρησιμοποιούμε σωστά.

Γυναίκες, ανακαλύψτε την ηδονή του κορμιού σας και μάθετε να την χρησιμοποιείτε για την ευχαρίστηση σας!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1

10 thoughts on “*Μικρές Αλήθειες♦Ο Αυνανισμός στις γυναίκες

 1. Αρκετά ενδιαφέρον άρθρο… Στην εκπαίδευση, αν δεν κάνω λάθος στο μάθημα της βιολογίας γίνεται μια εισαγωγή στη σεξολογία και την αναπαραγωγική διαδικασία ήδη απο το γυμνάσιο και τα μαθήματα μάλλον συνεχίζονται και στο λύκειο αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.. Αυτό γιατί όπως θυμάμαι απο τα δικά μου σχολικά χρόνια υπάρχουν οι κουτοπονηριές και τα γελάκια, οι ντροπές κλπ.

  Εαν η γυναίκα πρέπει να ασχολείται και με τη κλειτορίδα της την ώρα του σεξ τότε δεν χρειάζεται ο άνδρας αφού οι απαραίτητοι νευρώνες για να δημιουργηθεί οργασμός βρίσκονται στην κλειτορίδα.. Η γυναίκα λοιπόν το καλύπτει μόνη της το αντικείμενο.

  Το θέμα είναι ποιες είναι οι επιπτώσεις του αυνανισμού στις γυναίκες…

  • Μα και ο άντρας μπορεί να ικανοποιήσει μόνος του τον εαυτό του. Τι, δεν χρειάζεται το σέξ;
   Κάθε ζευγάρι χρειάζεται ο ένας τον αλλον για την ολοκλήρωση του έρωτα τους και με την ανταλλαγή των συναισθημάτων.

   Τι εννοείς για τις επιπτώσεις του αυνανισμού στις γυναίκες; Σε οργανικό και επίπεδο υγείας, σε ψυχολογικό, κοινωνικό,σε τι; Εξήγησε μας… 😉

 2. Εννοώ για επιπτώσεις κυρίως σε οργανικό επίπεδο, αφού το σπέρμα περιέχει μεγάλη ποσότητα θρεπτικών συστατικών όπως οι πρωτε’ί’νες κλπ που θα χάσει για λίγο ο οργανισμός. Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση της μειωμένης ενέργειας του οργανισμού που νιώθουμε μετά αλλά και μια ελαφριά μείωση του iq κατά καποιον τρόπο.

  Επίσης η επιστημονική κοινότητα πιστεύει οτι ο αυνανισμός συνδέεται με τη δημιουργία καρκίνου του προστάτη… Αυτό πάντως ακόμα ερευνάται(http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1036)….

  Αυτά σημβαίνουν για τους άνδρες, τώρα για τις γιναίκες δεν μπορώ να πω.. Μακάρι να παρακολουθούν τη συζήτηση μας γυναίκες για να μας πουν τη γνώμη τους, δεν πιστεύω να υπάρχει ντροπή είμαστε ενήλικοι …

  • Φυσικά και δεν υπάρχει ντροπή. Γιατί άλλωστε να υπάρχει για κάτι τόσο φυσικό όπως η σεξουλική μας λειτουργία;
   Όσο για το οργανικό θέμα έχεις δίκιο, ότι μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες διαταραχές.

   Όμως είναι καλύτερη η εκδήλωση και η έκφραση αυτής της ενέργειας παρά η καταπίεση της που μπορεί να επιφέρει πολύ περισσότερα οργανικά και ψυχολογικά προβλήματα.

   Η καλύτερη δυνατή χρήση της σεξουαλικής ενέργειας είναι η διοχέτευση της σε δημιουργικούς στόχους, άλλα όχι μόνο. Με το σεξ γίνεται τόσο μεγάλη ανταλλαγή ενεργειών. Είναι μια πνευματική τεχνική στην ουσία, που μπορεί ακόμη και να μας φέρει εμπειρίες έκστασης και ένωσης με τον σύντροφο ή και όλη την ύπαρξη. Είναι μια πνευματική τεχνική που μας συνδέει με την πρωταρχική μας ενέργεια και την πηγαία δύναμη μας.

   Γι αυτό άλλωστε πάντα προσπαθούσαν να καταπιέζουν την σεξουαλικότητα και την ενέργεια της για να μας έχουν αδύναμους και πιο έυκολα χειραγωγήσιμους.

 3. criss2kk5,
  δεν μπόρεσα να διαβάσω το άρθρο που παραθέτεις, αλλά αυτό που ήξερα από παληά ( σπουδές στη βιολογία) είναι ότι υπα΄ρχει μεγαλύτερη συχνότητα καρκίνου του προστάτη σε άνδρες που αρχίζουν πολύ νωρίς την σεξουαλική τους ζωή- άρα, πιθανότατα, έχουν περισσότερες σεξουαλικές επαφές, με αυξημένη πιθανότητα επαφών με μικρόβια η άλλα αλλεργιογόνα- για αυνανισμό δεν έχω ακούσει..
  Και, αφού και γώ είμαι γυναίκα ( αν και »σκύλα»), μπορώ να πώ ότι η σεξουαλικότητα των γυναικών είναι πιό πολύπλοκη από των ανδρών – και, να μην ξεχνιόμαστε, επηρρεάζεται από την ψυχική τους κατάσταση και τα κοινωνικά δεδομένα. Μην ξεχνάτε ότι , ακόμα και σήμερα, μιά γυναίκα δεν μπορεί να εκφράσει ελευθερα τη σεξουαλικότητα της, γιατί εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ΄πουτάνα΄΄- αυτό είναι στο μυαλό των περισσότερων γυναικών, όσο απελευθερωμένες κι αν εμφανίζονται.
  Το σεξ είναι μια απόρροια των κοινωνικών μας δεδομένων- όταν αυτά πάψουν να είναι γενικά στρεβλά, θα μπορεί και η σεξουαλικότητα να εκφραστεί με φυσικό τρόπο.
  Χαιρετισμούς.

  • Χρήσιμο το σχόλιο σου μπάτε 😉
   Ευχαριστούμε…!

   Το λίνκ είναι το : http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1036

   Chris πολύ ενδιαφέρον το άρθρο!
   Επειδή έγραψες κάτι διαφορετικό στο σχόλιο σου πριν, ξαναδιευκρινίζω.

   Αναφέρει πως ο αυνανισμός βοηθάει στην μείωση ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη, ενώ όχι και τόσο η σεξουαλική επαφή, λόγω απλά του κινδύνου της μετάδοσης των σεξουαλικών νοσημάτων.

   • Και για γυναίκες και για άνδρες το θέμα του αυνανισμού είναι ένα Taboo. ;Oσο γαι το αν έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχοσωματική υγεία του κάθε φίλου αυτό ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως.. Είμαι σίγουρος οτι λίγο ως πολύ όλοι έχετε ακούσει τα kellogs τα γνωστά δημητριακά .. Ξέρετε σε ποιόν σκοπο ήταν βασισμένη η δημιουργία τους?

    Στην αρχή του αιώνα ο John Harvey Kelloggs που ήταν διατροφολόγος και ερωτικός σύμβουλος με βάση κάποιες μελέτες του έφτιαξε τα γνωστά δημητριακά γιατί κατεύναζαν το ερωτικό πάθος των ανδρών που θεωρούνταν αυξημένο… Διαβάστε λίγο στο σχετικό Link
    (http://psychcentral.com/lib/2007/do-kelloggs-corn-flakes-help-control-masturbation/) . Κάτι τρέχει με τα links εδώ – δεν τα πέρνει.

  • Έχω δύο ερωτήσεις για σένα που είσαι γυναίκα..

   1. Λές «αφού και γώ είμαι γυναίκα ( αν και ”σκύλα”)» τί εννοείς με το ‘σκύλα»?

   2. «μιά γυναίκα δεν μπορεί να εκφράσει ελευθερα τη σεξουαλικότητα της, γιατί εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ΄πουτάνα΄» δηλαδή πως εκφράζει μια γυναίκα τη σεξουαλικότητά της? Εσύ πως θα ήθελες να την εκφράσεις και δεν μπορείς?

   • criss2kk5,
    υποθέτω ότι ρωτάς εμένα τι εννοώ με το »σκύλα» – κοίταξε προσεκτικά τη φώτο στο αβατάρ μου, και θα καταλάβεις – δεν βλέπεις ένα σκύλο στη φωτογραφία?

    -Γιά το πώς εκφράζει η κάθε γυναίκα την σεξουαλικότητα της, υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις, και δεν είναι ευκολο να τις απαριθμήσουμε σε δυό αράδες, αλλά ούτε και το τι κάνω εγώ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Νομίζω όμως ότι πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται και για τις προοπτικές δημιουργίας μιάς σχέσης, μέσα από το σέξ .
    Ενώ, για τους περισσότερους άντρες, μπορεί και το σέξ μόνο του, χωρίς σχέση, να είναι απολυτα ικανοποιητικό – πάντα γενικά μιλάμε, έτσι?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s