*Μικρές Σοφίες^Εσωτερική Ομορφιά

Τι σχέση έχει η Ομορφιά με το Πνεύμα και την Πνευματικότητα ενός ανθρώπου;

Καθώς ανεβαίνουμε στις διαστάσεις και τα πάντα αρχίζουν να γίνονται ένα μέσα στο φως, όλα μοιάζουν πανέμορφα καθώς εκπέμπουν το δικό τους φώς. Κάθε ον ή αντικείμενο στις ανώτερες διαστάσεις είναι αυτόφωτο και εκμπέμπει μια λάμψη.

Ένα πνευματικό άτομο δεν μπορεί να μην έχει αυτή τη λάμψη στην προσωπικότητα του ή ακόμη και όταν τον βλέπεις και τον παρατηρείς. Νιώθεις σαν να είναι πιο ζωντανός γεμάτος ενέργεια, σαν να λάμπει, και εκπέμπει κάτι όμορφο και αγνό.

Επίσης κάποιος που έχει αναπτυχθεί πνευματικά και τα όρια αντίληψης του έχουν ξεφύγει απο τα όρια του σώματος του, αντιλαμβάνεται την ομορφιά των πραγμάτων σε κάθε τι γύρω του.

Βλέπει αυτή τη λάμψη σε όλα γύρω του και σε όλους τους ανθρώπους, γιατί αντιλαμβάνεται τις ανώτερες τους διαστάσεις. Βλέπει και νιώθει το φως και τη λάμψη της ψυχής τους.

Όταν γύρω σου εστιάζεις στην εσωτερική ομορφιά και λάμψη των πραγμάτων, συνδέεσαι με τις πνευματικές σφαίρες και νιώθεις πιο ανάλαφρος και χαρούμενος. Η εξωτερική ομορφιά δεν έχει σχέση με την εσωτερική ομορφιά και λάμψη γιατί δεν συμβαδίζουν πάντα.

Οπότε, βλέπουμε πως η εστίαση μας στην φωτεινότητα και τη λάμψη του κάθε ατόμου μας αναπτύσει πνευματικά αλλά και μας συνδέει με το άτομο στην δική του καθαρή και αγνή πνευματική διάσταση, βγάζοντας του τον πιο θετικό του εαυτό.

Επίσης βλέποντας το φως στους αλλους τους βοηθάμε στην δική τους εξέλιξη. Όταν κάποιος έχει συνειδητοποιήσει την πνευματική διάσταση και ομορφιά του άλλου, η συνειδητότητα του άλλου ατόμου το αντιλαμβάνεται και συντονίζεται με αυτή την αλήθεια.

Ο τρόπος αυτός, της εστίασης στο εσωτερικό Φως και την Ομορφιά στο κάθε τι γύρω μας, είναι μια πνευματική τεχνική που μας βοηθάει στην εξύψωση και την εξέλιξη μας. Νιώθουμε χαρούμενοι, ανάλαφροι, και ότι ακολουθούμε τη «σωστή» πορεία της ψυχής μας. Δημιουργούμε Φως και εκδηλώνουμε τη λάμψη των πνευματικών διαστάσεων και την ομορφιά τους.

Η ενέργεια πάει πάντα εκεί που στρέφουμε την προσοχή μας. Όταν την στρέφουμε στην Ομορφιά, την λάμψη και το φωτεινό, αναμφίβολα θα δημιουργήσουμε πολύ λαμπερές καταστάσεις, γειώνοντας και εκδηλώνοντας τις πνευματικές διαστάσεις εδώ στη Γη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s