*Επιστολή προς τους Αστυνομικούς

Επιστολή προς τους αστυνομικούς, τα ματ, τον στρατό και κάθε όργανο ελέγχου.

Γιατί εκτελείτε πιστά τις εντολές που σας δίνονται; Χωρίς εσάς η κυβέρνηση, είναι αδύναμη και ανάξια. Σας χρησιμοποιεί για να φέρει την «τάξη» και τον έλεγχο με όποιον τρόπο αυτήν θέλει έχοντας μας υποδουλωμένους όλους. Πραγματικά πείτε μου, γιατί τηρείτε κάθε εντολή να σταματήσετε την εξέγερση του λαού; Πρέπει να εξεγερθούμε, πρέπει να αλλάξει το σύστημα. Δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας να δυσκολευόμαστε να ζούμε άνετα και ευχάριστα όπως μας αξίζει. Ακόμη και σε σας τους αστυνομικούς μείωσαν το μισθό σας. Αυτή τη φορά για το καλό της ανθρωπότητας, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να ξεσηκωθούμε για την ελευθερία και την ισότητα όλων μας. Να δημιουργήσουμε την κοινωνία μας με αγάπη, ομορφιά, χωρίς βία και ανθρώπους γεμάτους σοφία που δεν χρειάζεται να υπακούν σε εντολές και να ελέγχονται.

Αυτήν την φορά ελάτε μαζί μας, με το πλήθος, να επαναστατήσουμε, να αγαπηθούμε και να φέρουμε τις θετικές αλλαγές που θέλουμε! Αυτό θέλετε κατα βάθος και αυτη τη φορά στην ιστορία έχουμε την δύναμη και την ευκαιρία να το πετύχουμε!

Έναν κόσμο γεμάτο ειρήνη και αγάπη χωρίς έλεγχο… 😉

One thought on “*Επιστολή προς τους Αστυνομικούς

  1. Μακάρι νά κατάφερναν νά ξεπεράσουν τά ηθικά εμπόδια πού έχουν καί νά ενώνονταν μέ τόν απλό Έλληνα πολίτη. Θά ξεπερνούσαμε πολύ πιό εύκολα τά πολλά προβλήματα πού υπάρχουν. Όμως δέν τούς κατηγορώ. Άνθρωποι είναι κι αυτοί κι έχουν οικογένειες καί φοβούνται. Πρέπει όμως νά σκεφθούν, ότι αύριο δέν θάναι μόνο τά δικά μας παιδιά άνεργα, αλλά καί τά δικά τους. Δέν θά κινδυνεύουν μόνο τά δικά μας παιδιά από τήν εγκληματικότητα, αλλά καί τά δικά τους. Γι` αυτό καί μόνο, θά πρέπει νά είμαστε όλοι ενωμένοι. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ+ΠΟΛΙΤΕΣ=Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s