*Μικρές Αλήθειες-Chemtrails again…

¤Αυτή τη φορά εικόνες που τράβηξα με το κινητό μου σε περιόχες της Αθήνας.

Οι δύο παραπάνω χημικές ουρές καθώς έπεφταν χαμηλότερα λόγω της βαρύτητας, άρχισαν να καλύπτουν όλο τον ουρανό δημιουργώντας αυτό :

και μετά απο λίγο εξελίχθηκε έτσι…

*Εικόνες απο Chemtrails στον Κεραμεικό :

(Έχετε δεί ποτέ τέτοια φυσικά σύννεφα;)

Και πάλι εκόνες απο άλλο μέρος της Αθήνας :

Αυτά κι αν δεν είναι φυσικά.

Οι χημικές ουρές και τα τεχνητά σύννεφα που δημιουργούν καλύπτουν πολλές φορές όλο τον ουρανό. Ίσως να το έχετε παρατηρήσει, αν και δεν ξέρω γιατί, απειροελάχιστοι έχω δεί να παρατηρούν και να αναρωτιούνται γιατί είναι έτσι τα σύννεφα. Και πραγματικά μου φαίνεται περιέργο πώς τους φαίνεται φυσιολογικό.

Οι χημικές ουρές αυτές απο τα αεροπλάνα, περιέχουν πολλά είδη μετάλλων πολύ βλαβερά για τον οργανισμό μας. Προσωπικά, κάποιες φορές μου δημιουργείται ένα περίεργο είδος πονοκεφάλου με επιβράδυνση των νοητικών λειτουργιών και πτώση της συνειδητότητας. Προσπαθώντας όμως να παραμένω συνειδητός ξεπερνώ και τον πονοκέφαλο.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ανακαλυφθούν ακόμα γύρω απο το θέμα των χημικών ουρών. Καθώς δεν ξέρουμε σίγουρα για ποιον λόγο γίνεται. Το σίγουρο είναι ότι είναι βλαβερό για την Υγεία μας και όταν κάτι μας βλάπτει δείχνει πώς δεν είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί.

*Στο προηγούμενο πόστ που έγραψα για τις χημικές ουρές, στο δεύτερο βίντεο δείχνει ποια είναι η διαφορά μιας χημικής ουράς που αφήνει το αεροπλάνο απο την φυσική ουρά που δημιουργείται λόγω των υδρατμών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s