*Μικρές Σοφίες~Μύηση

Οι Μυήσεις είναι ενεργειακοί συντονισμοί. Μας συνδέουν και μας φέρνουν σε επαφή με ενέργειες που δεν είχαμε βιώσει και αισθανθεί. Επικρατεί ένα θρησκευτικό και μυστηριακό «πέπλο» γύρω απο τις μυήσεις. Πιστεύω τώρα πια, ότι δεν είναι κάτι το παράξενο, ούτε το μυστήριο, αλλά μια φυσική αλληλεπίδραση ενεργειών.

Ο όρος ενεργειακός συντονισμός, μας δίνει την πληροφορία της επαφής μας και της έκθεσης μας σε μια ενεργειακή συχνότητα διαφορετική απο τις συνηθισμένες που αλληλεπιδρούμε στην καθημερινότητα μας.

Αυτή η διαφορετική σε συχνότητα ενέργεια, έχει διαφορετικές ιδιότητες και επιδράσεις, άρα και μια διαφορετική συνειδητότητα.

Με μια ενεργειακή μύηση, γίνεσαι γνώστης για την ύπαρξη αυτής της ενέργειας, που μπορεί να συνοδεύεται με μια γνώση και να προκαλεί διεύρυνση της συνειδητότητας μας.

Οι μυήσεις είναι κάτι που μεταβιβάζονται απο δάσκαλο σε μαθητή, αλλά μπορούμε και μόνοι μας να λάβουμε μυήσεις και συντονισμούς.

Κάθε ενέργεια είναι και μια σκέψη. Με την δύναμη του Νου και της Φαντασίας μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με κόσμους, δυνάμεις, συναισθήματα και ενέργειες τις οποίες μπορούμε να σκεφτούμε και να τις δημιουργήσουμε.

Η Φαντασία παίζει σημαντικό ρόλο στο αν θέλει κάποιος να δημιουργήσει μια δύναμη ή ενέργεια και να έρθει σε επαφή μαζί της. Η διαδικασία που περιγράφεται ταιριάζει και με το άρθρο «Μικρές Σοφίες-Τοτέμ».

Οι μυήσεις πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσουν «καθαριστικά». Να εξαγνίσουν χαμηλότερες σε συχνότητα ενέργειες στο σώμα μας και τον ψυχισμό μας, και να μας συντονίσουν με ανώτερα επίπεδα φωτός, αγάπης και συμπόνιας εξελίσσοντας μας πνευματικά.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν υπάρχει μόνο η φωτεινή και θετική πλευρά αυτού του θέματος και θα ήταν καλό να είμαστε προσεκτικοί.

Οι πνευματικοί και φωτεινοί Δάσκαλοι ξεχωρίζουν επειδή πάντα θα μιλούν για το εσωτερικό φώς, την αγάπη, την ισότητα, την ελευθερία και τη δύναμη της θέλησης. Αυτοί είναι οι «φάροι» της πορείας μας προς τον Εαυτό.

«Στο παρελθόν, μια πολύ έντονη εμπειρία μύησης μου με ενέργειες και συναισθήματα Συμπόνιας, ένιωσα να «ενδυνάμωσε» την καρδιά μου ακόμη περισσότερο και να της προσέδωσε περισσότερο θάρρος να αγαπά, να συμπονεί και να μην φοβάται!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s