*Μικρές Σοφίες♥Η Πνευματικότητα του Σεξ

Η σεξουαλικότητα μας έχει καταπιεστεί απο την κοινωνία και την θρησκεία όσο τίποτε άλλο. Γιατί;

Γιατί η σεξουαλική ενέργεια είναι η ενέργεια της δύναμης μας. Είναι η ενέργεια που χρησιμοποιούμε σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες μας, στην πρωταρχική της μορφή.

Καταπιέζοντας την σεξουαλικότητα, τις ορμές και την έκφραση της, καταπιέζεις την δύναμη σου, την ενέργεια σου και δεν μπορείς να την διοχετεύσεις πουθενά αλλού αποτελεσματικά.

Φυσικά και ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε καταπιέζοντας την σεξουαλικότητα δημιουργώντας ενοχές και φόβους παράλογους για κάτι που ποθεί το σώμα και του αρέσει. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο σεξ, ούτε στο να το απολαμβάνεις όσο θέλεις, ούτε να σου αρέσει ότι ελκύει το σώμα σου. Άκουσε το σώμα σου.

Το σεξ μας γεμίζει θετική ενέργεια! Ξυπνάει την πρωταρχική μας ενέργεια, την ενεργοποιεί, την εκφράζει και την εκδηλώνει. Γινόμαστε πιο δυνατοί, νιώθουμε καλύτερα, χαρούμενοι, ζωντανοί, γεμάτοι ενέργεια.

Το σεξ είναι ένας πνευματικός δρόμος επίσης!

Στην σεξουαλική πράξη το μυαλό σταματάει, και πρέπει να σταματάει. Ο νους αδειάζει και συνδέεσαι με το κενό. Γι αυτό βιώνεις εκστατικές εμπειρίες πολλές φορές στο σεξ. Είναι ένας τρόπος ακόμη να «βγεις» απο το σώμα και να νιώσεις την απεραντοσύνη του εαυτού. Σταματώντας την σκέψη συνδέεσαι με την ύπαρξη, με τα πάντα. Και φαντάζεσαι πόση ενέργεια και δύναμη σου δίνει αυτό ε; Άπειρη…∞

Οι θρησκείες λοιπόν, ξέρανε πολύ καλά τι κάνανε όταν προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν το κόσμο με το σεξ καταπιέζοντας την σεξουαλικότητα τους, την ενέργεια και την δύναμη τους, για να είναι πιο εύκολα χειραγωγήσιμοι. Ακόμη και σήμερα υπάρχει ο φόβος του HIV. Πάντα συνδεδεμένο με ένα φόβο.

Πολύς κόσμος όμως στον φόβο του να ενωθεί με την ύπαρξη απο το σεξ, μόλυνε το ίδιο το σεξ με το νου. Όταν κάνεις σεξ και χρησιμοποιείς το νου θα βγεί κατι άρρωστο, θα κάνεις περίεργα πράγματα, και ναι εντάξει μπορεί να αρέσουν σε κάποιους, απλά δεν θα καταφέρουν να συνδεθούν με την ύπαρξη γιατί ο νους θα τους εμποδίζει.

Απόλαυσε το σεξ όσο μπορείς! Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο! Μην φοβάσαι να νιώσεις όμορφα! Άκου την σοφία του σώματος σου, όχι τον αρρωστημένο νου.

Οι εμπειρίες της ζωής σε γεμίζουν πάντα με την σοφία της ύπαρξης όταν τις ζείς με καθαρό, όμορφο και άδειο νου… να καθρεφτίζει την απεραντοσύνη του παντός… ;)!

2 thoughts on “*Μικρές Σοφίες♥Η Πνευματικότητα του Σεξ

 1. Συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, αλλά είναι μόνο η μία πλευρά, μιας και εξαρτάται από τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό.
  Αν κουμαντάρεις τον Νου σου , η σε κουμαντάρει αυτός, και αν σε κουμαντάρει t;ote το σεξ από φυσική ποιότητα του σώματος καταλήγει κάτι άρρωστο και διεστραμμένο μέσα από την χρήση του από τον Νου…
  Αν κοιτάξουμε δε, γύρω μας … μια κοντινή ματιά πόσους θα δούμε να είναι υπεράνω του Νου.. και να παραδίδουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού στον Θεό?? ως επί το πλείστον αυτό λειτουργεί ανάποδα…
  Έτσι το θέμα που διαπραγματεύεσαι τόσο όμορφα αλλά το γενικεύεις είναι πολύ πιο ΄συνθετο και σοβαρό συνάμμα…
  ….Οι εμπειρίες της ζωής σε γεμίζουν πάντα με την σοφία της ύπαρξης όταν τις ζείς με καθαρό, όμορφο και άδειο νου… να καθρεφτίζει την απεραντοσύνη του παντός…
  αλήθεια πόσους γνωρίζεις εσύ με .. καθαρό , όμορφο Νου???
  Αν αρκετούς, … αλήθεια που συχνάζεις????
  Εκατερίνη

  • Μπορεί να μην υπάρχουν πολλοί με καθαρό και όμορφο Νου, όμως σημασία έχει αν έχουμε εμείς, έτσι δεν μας επηρεάζει κάτι αρνητικά. Γιατί οτιδήποτε μπορούμε να το μετουσιώσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας. 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s