*Μικρές Σοφίες◊Κρυστάλλινο σώμα

Η σύσταση του σώματος μας αποτελείται απο 70% σε νερό. Το μόριο του νερού έχει κρυσταλλική δομή. Επιστημονικά έχει αποδειχθεί απο πειράματα που έχουν γίνει, ότι, αν κάτω απο ένα ποτήρι νερό βάλει κάποιος ένα χαρτί με μια λέξη,επηρεάζονται τα κρυσταλλικά μόρια του νερού, η σύσταση του, και επομένως όλη η ποσότητα του νερού στο ποτήρι. Στα πειράματα χρησιμοποίησαν πολλές λέξεις, όπως αγάπη, μίσος, γαλήνη… κτλ. Κάθε φορά τα μόρια του νερού και η κρυσταλλική του δομή επηρεαζόταν ανάλογα. Όσο πιο φωτεινό και θετικό ήταν το συναίσθημα ή η λέξη το μόριο έπαιρνε τέλεια μορφή και γινόταν φωτεινό και λαμπερό. Όσο πιο αρνητικό το συναίσθημα ή η λέξη τόσο πιο άσχημο, σκούρο και χωρίς δομή γινόταν το κάθε μόριο.

Αυτό φυσικά δεν γίνεται μόνο στο ποτήρι με ένα χαρτάκι αλλά γίνεται και μέσα μας, στο σώμα μας. Κάθε συναίσθημα και κάθε σκέψη μας, επιδρά στα μόρια νερού στο σώμα μας, όπως στα πειράματα.

Με την κάθε μας σκέψη επηρεάζουμε την κρυσταλλική δομή των μορίων του νερού μέσα μας. Με το κάθε συναίσθημα αλλάζουμε την δομή των κυττάρων μας. Αφού αποτελούμαστε απο 70% νερό, είμαστε οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας στο 70%!

Έτσι μπορούμε να διαμορφώσουμε την υγεία μας, το σώμα μας και την εξωτερική μας εμφάνιση. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέγουμε συνεχώς τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας, γιατί επιδρούν πάνω μας με πολύ περισσότερους τρόπους απ’ όσους μπορούμε να φανταστούμε.

Αυτό ισχύει και για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά αλλά και για όλη την ανθρωπότητα συλλογικά. Στη Γή, επίσης το μεγαλύτερο μέρος της αποτελείται απο νερό. Οι συλλογικές σκέψεις και τα συναισθήματα που βιώνει η ανθρωπότητα μας επηρεάζουν άμεσα κάθε στιγμή και διαμορφώνουν το κλίμα και την μορφή του πλανήτη. Εμείς καθορίζουμε τι θα συμβεί και στην Γή, με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

Ας επιλέγουμε το φώς, την αγάπη και την γαλήνη, και ας χτίσουμε το σώμα μας, τον ναό μας, σαν έναν ιερό κρύσταλλο, ένα κρυστάλλινο σώμα.

«Πειραματίσου με το νερό. Πρόβαλε τις σκέψεις και τα θετικά σου συναισθήματα σε αυτό. Οραμάτισου το μέσα στο φώς πριν το πιείς και πλημμύρισε το με αγάπη. Επηρεάζεται τόσο πολύ που θα είναι σαν να πίνεις φώς και αγάπη. Φτιάξε το ελιξίριο της υγείας σου, μόνο με το νερό, το σώμα σου, τις σκέψεις σου και αυτά που νιώθεις!»*

2 thoughts on “*Μικρές Σοφίες◊Κρυστάλλινο σώμα

  1. Το βιβλίο το οποίο αναφέρει τα πειράματα και εικόνες απο τα κρυσταλλικά μόρια του νερού είναι το «Τι στο μπίπ… ξέρουμε;»
    Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
    Εκδόσεις: Ορφέας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s