*Μικρές αλήθειες•Το εμβόλιο και η απάτη

Η ιός της γρίπης των χοίρων έχει μεταλλαχθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που οι περισσότεροι ακόμη και να κολλήσσουμε τον ιό, θα περάσουμε την γρίπη πιο ελαφρά ακόμα και απο την συνηθισμένη γρίπη του χειμώνα.

Επίσης η θεραπεία της γρίπης πολύ εύκολα θεραπεύεται με τα συνηθισμένα φάρμακα.

Ποιός λοιπόν ο λόγος να κάνει κανείς το εμβόλιο; Και γιατί τόσος χαμός με το εμβόλιο πια;

Φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Επίσης υπάρχουν πολλές άσχημες φήμες γύρω απο το εμβόλιο, ειδικά στο εξωτερικό.

Τα υψηλά ποσοστά υδραργύρου που περιέχει έχουν φέρει τον θάνατο σε πέντε νοσοκόμες στην Σουηδία. Η δράση του υδραργύρου στον οργανισμό μας καταστρέφει το νευρικό μας σύστημα επιφέροντας παραλήσεις ή ακόμη και θάνατο. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν τεθεί έναντι του εμβολίου, και σε αυτούς περιλαμβάνονται και πολλοί γιατροί.

Υπάρχουν ακόμη και σενάρια που μας θυμίζουν λόγια της αποκάλυψης του Ιωάννη, αφού κάποιοι υποστηρίζουν ότι με την βοήθεια την νανοτεχνολογίας μπορεί να έχουν εμφυτεύσει κάποιο νανοτσίπ μέσα στο εμβόλιο. Ίσως τραβηγμένη άποψη, αλλά όλα πρέπει να τα σκεφτόμαστε.

Όποια απόφαση και να πάρετε για εσάς ή τα παιδιά σας, εύχομαι να είστε τελείως συνειδητοί για την επιλογή σας και τα αποτελέσματα που μπορεί να επιφέρει.

5 thoughts on “*Μικρές αλήθειες•Το εμβόλιο και η απάτη

 1. Εχεις απόλυτο δίκιο- η ασθένεια είναι ελαφρά, και μόνον ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως να βρίσκονται σε κίνδυνο, αν κολλήσουν ( όπως και με κάθε άλλη ασθένεια).
  -Υπάρχουν όμως , δυστυχώς, ΠΑΡΑπολλά και μεγάλα συμφέροντα στον κόσμο των φαρμακευτικών / ιατρικών εταιρειών, και επηρρεάζουν διεθνείς οργανισμούς, κυβερνήσεις κτλ.- ούτως και η φοβερή διάσταση που πήρε το θέμα, η δημιουργία φόβου στο γενικό πληθυσμό κτλ.

  Χαιρετισμούς,

  • Γειά σου Μπάτε! Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που το ψάχνουν και έχουν καταλάβει τον κίνδυνο. Δυστυχώς, λίγοι έχουν ιδέα. Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ας ελπίσουμε για το καλύτερο!

 2. συντάκτης:

  ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  «η τροφή σου είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου» Ιπποκράτης

  Tο εμβόλιο της νόσου των χοίρων και η σύνδεσή του μενευρολογικές παθήσεις και παρενέργειες (μια πρώτη προσέγγιση)

  «Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ»

  James R. Shannon, τέως διευθυντής αμερι-
  κανικού εθνικού συμβουλίου υγείας.

  Παραμένει αξιοπερίεργο το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε ως πανδημία την τρέχουσα γρίπη των χοίρων, χωρίς να πληρούνται τα δύο βασικά κριτήρια πανδημίας γρίπης:
  η υψηλή θνητότητα – μεταδοτικότητα και η γενετική ταυτότητα του στοιχείου Η στον τύπο Η1Ν1 (το Η στοιχείο της γρίπης των χοίρων δεν είναι καινούργιο, αλλά μοιάζει με τον τύπο της γρίπης που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες). Ούτε πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη των χοίρων ούτε αυτή οφείλεται σε νέο απόλυτα μεταλλαγμένο ιό.
  Ξοδεύονται εκατομμύρια για τη γρίπη των χοίρων με 145 θύματα λιγότερα απ΄ αυτά που προκαλούν κάθε χρόνο οι κεραυνοί (1170 θύματα το χρόνο) και αμελητέα μπροστά στα θύματα της εποχιακής γρίπης που ανέρχονται σε 250.000 έως 500. 000. Time Magazine June 11, 2009 ενώ τo 98% των νοσούντων αναρρώνει χωρίς καμία θεραπεία.

  Οι θάνατοι (κυρίως παιδιών) σε Αφρική και Ασία είναι μόνον από ελονοσία 3000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Γιατί αυτό δεν αποτελεί καν είδηση ενώ «η πανδημία» με τα ελάχιστα θύματα μονοπωλεί τα ΜΜΕ, κινητοποιεί παγκόσμιους oργανισμούς και κυβερνήσεις;

  Το εμβόλιο της νόσου των χοίρων και η σύνδεσή του με νευρολογικές παθήσεις και παρενέργειες
  Προειδοποίηση ότι το εμβόλιο γρίπης τωνχοίρων έχει συνδεθεί με μια θανατηφόρα νευρική ασθένεια έχει σταλεί από τη βρετανική κυβέρνηση σε κορυφαίους νευρολόγους σε εμπιστευτική επιστολή .Η επιστολή του Health
  Protection Agency, τον επίσημο φορέα που να εποπτεύει τη δημόσια υγεία, διέρρευσε στη Daily Mail, με αποτέλεσμα να απαιτεί να μάθει γιατί η πληροφορία δεν έχει δοθεί στο κοινό πριν από τον εμβολιασμό εκατομμυρίων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

  Με βάση την έρευνα, οι νευρολόγοι ότι θα πρέπει να επαγρυπνούν για την αύξηση της διαταραχής του εγκεφάλου που ονομάζεται σύνδρομο Guillain-Barre (GBS), η οποία θα μπορούσε να προκληθεί από το εμβόλιο. Με απλούς όρους, στο σύνδρομο αυτό έχουμε επίθεση κατά της επένδυσης των νεύρων, προκαλώντας παράλυση και αδυναμία αναπνοής όπου ,και μπορεί να επιφέρει τον θάνατο.

  Η επιστολή αναφέρεται στη χρήση ενός παρόμοιου εμβολίου της γρίπης των χοίρων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1976, όταν:

  * • Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από τον εμβολιασμό από ό,τι από την γρίπη των χοίρων

  * • Το εμβόλιο αύξησε τον κίνδυνο του συνδρόμου GBS έως και οκτώ φορές

  * • Το εμβόλιο αποσύρθηκε μετά από μόλις δέκα εβδομάδες όταν έγινε σαφής η σύνδεση με το GBS

  * • Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναγκάστηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια για τους πληγέντες

  Ανησυχίες έχουν ήδη διατυπωθεί ότι το νέο εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς και ότι οι επιπτώσεις, ιδίως για τα παιδιά, είναι άγνωστες.

  Όπως αναφέρεται σε αυτό το άρθρο, του 1976 εκστρατεία της γρίπης των χοίρων εμβόλιο προκάλεσε περισσότερο κακό παρά καλό και υπάρχουν ενδείξεις ότι η σημερινή εκστρατεία μπορεί να καταλήξει σε μια καταστροφική
  επανάληψη ή χειρότερα. Εκείνη την εποχή, ένα άτομο πέθανε από την πραγματική της γρίπης των χοίρων, ενώ 25
  άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις παρενέργειες του εμβολίου, και πολλές εκατοντάδες άνθρωποι υπέστησαν τις συνέπειες του συνδρόμου Guillain-Barre.

  Σύμφωνα με τη Daily Mail, η βρετανική Υπηρεσία Προστασίας Υγείας απέστειλε επιστολές σε 600 νευρολόγους στις 29 Ιουλίου, προειδοποιώντας τους να είναι στην επιφυλακή για τις περιπτώσεις του συνδρόμου Guillain-Barre
  εφόσον ξεκινά η εκστρατεία εμβολιασμού. Γιατί η προειδοποίηση αυτή δεν αποστέλλεται σε γενικούς ιατρούς, οι οποίοι θα διαχειρίζονται το εμβόλιο, φαίνεται μια περίεργη επιλογή, αν η δημόσια ασφάλεια είναι πράγματι
  η κύρια ανησυχία.
  Αυτή η εμπιστευτική αλληλογραφία μεταξύ της βρετανικής δημόσιας υπηρεσίας υγείας και νευρολόγων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πρώτη ένδειξη ότι κάτι ήδη δυσλειτουργεί σε σχέση με το εμβόλιο.

 3. Η ελευθεροτυπία στο internet έγρψε σχετικό αρθρο με τς παρενέργιες που προκάλεσε το εμβόλιο και στην Ελλάδα!
  “Στις 110 ανέρχονται οι παρενέργειες από το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης, στα 200.000 άτομα που έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα ”
  http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=108900

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s