21*Η Επανάσταση…2010

Όταν ξεκίνησα τη δημιουργία αυτού του μπλόγκ δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε η πιθανότητα να γράψω κάτι τέτοιο όπως αυτό που θα ακολουθήσει παρακάτω. Καθυστέρησα αρκετό καιρό την δημοσίευση αυτού του άρθρου, φοβούμενος τις εκτάσεις που μπορεί να πάρει, αλλά και τον εκφοβισμό που μπορεί να δημιουργήσει, χωρίς να θέλω κάτι τέτοιο. Όμως ο κόσμος πρέπει να ξέρει, γιατί όταν έρθει η ώρα πρέπει να είναι έτοιμος για να μην πανικοβληθεί. Καλώς ή κακώς, ζούμε σε πολύ περίεργα χρόνια, έντονα και σημαντικά χρόνια. Ήδη έχουμε ζήσει σημαντικές αλλαγές σαν ανθρωπότητα. Τα χημικά απο τους πολέμους που έχουν διεξαχθεί έχουν αλλάξει την φυσιολογία και το DNA μας και συνεχίζουν να μας αλλάζουν καθημερινά.

Αυτά που έχουμε να ζήσουμε όμως μέσα στον επόμενο χρόνο ξεπερνάνε κατά πολύ αυτά που περιμέναμε και ελπίζαμε. Η οικονομική κρίση όχι μόνο ότι ήταν προβλεπόμενη εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά ίσως και αναπόφευκτη. Απο τον Ιούνιο/Ιούλιο του 2010 και μετά θα συμβούν τόσο μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν. Κι όμως είναι. Συγνώμη που συνδεόμαι πιο προσωπικά με αυτό το άρθρο αλλά δεν μπορώ να αποστασιοποιηθώ περισσότερο.

«Οι φήμες» λένε πώς απο 31 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι πολιτικές κρίσεις σε πιο παγκόσμιο επίπεδο. Ο έλεγχος της ανθρωπότητας θα αυξηθεί πιο πολύ, και θα υπάρξουν πολλές κρίσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η κορύφωση όμως έρχεται απο τον Ιούλιο του 2010 και μετά. Εξεγέρσεις και επαναστάσεις θα ήταν οι λιγότερο καθυσηχαστικές και φρόνιμες λέξεις που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε. Κάποιοι μιλούν για αναπόφευκτο πόλεμο, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. «Οι φήμες» μπορούν να ξέρουν αυτήν την πολύ έντονη κατάσταση που θα δημιουργηθεί, αλλά δεν ξέρουν με ποιον τρόπο θα γίνουν οι αλλαγές και πώς θα προκληθούν. Άλλοι λένε για επαναστάσεις και πόλεμο, άλλοι για φυσικές καταστροφές. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι για μας τρομοκρατήσουν ούτε για να φοβηθούμε. Είναι για να προετοιμαστούμε με κάθε τρόπο και μέσο που έχουμε, συναισθηματικά, νοητικά και φυσικά ώστε αν συμβούν να έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας και να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί.

Όπως και να ‘χει, μεγάλες αλλαγές μας περιμένουν. Αν θα είναι αρνητικές ή θετικές εξαρτάται απο εμάς. Το καλό είναι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορούμε να μειώσουμε τις αρνητικές επιδράσεις απο τις επιρροές αυτές που θα δεχτούμε και τις καταστάσεις που θα συμβούν. Μπορούμε να αλλάξουμε τις ενέργειες αυτών των επιρροών. Μια αρνητική κατάσταση έχει και «αρνητική» ενέργεια. Στέλνοντας θετική ενέργεια αλλάζουμε τις συχνότητες της αρνητικής ενέργειας και αλλάζουμε την ποιότητα της. Απο αρνητική την μετατρέπουμε σε θετική δηλαδή.

Όσοι απο σας έχουν δεύτερο βαθμό ρέικι, μπορούν να στείλουν ρέικι εξ’ αποστάσεως στην περίοδο απο τον Ιούνιο του 2010 μέχρι και το 2011.

Όσοι δεν έχετε δεν πειράζει. Μπορείτε να κάνετε ένα μίνι διαλογισμό όσο πιο συχνά μπορείτε. Σε ένα πιο παλιό άρθρο αναφερόμασταν στον Διαλογισμό με το Λευκό Φώς. Μπορείτε να χαλαρώσετε, να κλείσετε τα μάτια σας για πέντε λεπτά και να φανταστείτε ότι βλέπετε την Γή απο μακριά. Φανταστείτε να βλέπετε όλο τον πλανήτη. Ξεκινήστε να φαντάζεστε ότι απο ψηλά κατεβαίνει λευκό φώς και γεμίζει όλη την γή με αγάπη. Σιγά σιγά φανταστείτε ότι η γή πλυμμηρίζει μέσα στο λευκό φώς. Οι άνθρωποι, οι ήπειροι, τα δέντρα, τα ζώα, το κέντρο της γής γεμίζει φώς και αγάπη. Οι σκέψεις μας έχουν δύναμη και δημιουργούν αυτά που σκεφτόμαστε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε την ειρήνη στην γή και να φέρουμε πιο θετικές αλλαγές ακόμα και με αυτόν τον τρόπο. Μην υποτιμάτε ούτε τον εαυτό σας, ούτε τις σκέψεις σας.

Μακάρι τίποτε απο αυτά να μην γίνει και να είναι όλα βλακείες. Μακάρι να μπορούσε όλη η ανθρωπότητα ή έστω «η κρίσιμη μάζα» να αναπτυχθεί περισσότερο πνευματικά και να αλλάζαμε τις ενέργειες και τα γεγονότα μόνο με θετικές επιδράσεις. Ας ζούμε απο το ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας μας όλοι και όλα θα πάνε καλά. Ας δρούμε και ας εκφράζουμε τον πιο θετικό, σοφό και δυνατό εαυτό μας και όλα θα είναι καλά.

Με αγάπη…

3 thoughts on “21*Η Επανάσταση…2010

  1. Πολύ καλό. Αλλά εγώ θα ήθελα να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία, που τα στηρίζεις για να γίνεις πιο αξιόπιστος. Ισως εν μέρει να συμφωνώ αλλά θέλω και άλλα στοιχεία
    Ευχαριστώ πολύ

  2. Διαβάζοντας το δεύτερη φορά, θεώρησα οτι έπρεπε να ξαναγράψω. Δεν έχει σημασία για μένα αν αυτά θα «βγούν» ή οχι. Τη μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει οτι βάζεις το μυαλό σου ή βάζεις και το μυαλό όλων μας να σκέφτεται ή να αρχίζει να δουλεύει και να βάζει το «γιατί». Οταν βάζει το γιατί ο κάθε άνθρωπος κάτι σίγουρα καλύτερο θα βγεί
    Σ’ ευχαριστώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s