20*Ομορφιά♥Αυτοαξία::.

Η ομορφιά και η εξωτερική μας εμφάνιση επηρεάζεται άραγε απο το πόσο άξιοι νιώθουμε για τον εαυτό μας;

Τι σημαίνει αξίζω; Ο κόσμος στις μέρες μας δυστυχώς κρίνει την αξία του και την αυτοπεποίθηση του απο το πόσα υλικά αντικείμενα έχει και γενικά από το τι κατέχει. Περιμένει έναν εξωτερικό παράγοντα, τα υλικά αγαθά ή κάτι που θέλει να έχει, για να αποκτήσει δύναμη, αυτοπεποίθηση ή αγάπη.

Ευτυχώς τα πράγματα λειτουργούν τελείως διαφορετικά και συγκεκριμένα ακριβώς ανάποδα. Αντί να χρειάζομαστε κάτι εξωτερικά για να μας δώσει αξία καλύτερα θα ήταν να μάθουμε να το δημιουργούμε μέσα μας χωρίς αιτία. Δημιουργώντας μέσα μας ότι αξίζουμε, ότι νιώθουμε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση επηρεάζουμε και τα εξωτερικά γεγονότα. Όπως π.χ αν είχατε πολλά χρήματα θα νιώθατε ότι αξίζετε πολλά, αυτό θα σας έκανε χαρούμενους και τελικά θα σας έκανε να φαίνεστε πιο όμορφοι αφού όταν είμαστε χαρούμενοι όντως είμαστε και φαινόμαστε πιο όμορφοι. Δηλαδή το εξωτερικό επηρεάζει το εσωτερικό. Όμως ξέρουμε όλοι ότι οι εξωτερικοί παράγοντες είναι παροδικοί. Οπότε αν μάθουμε να χειριζόμαστε το εσωτερικό θα επηρεάζουμε και το εξωτερικό όποτε το θέλουμε.

Αλλάζοντας το «μέσα μας» και δημιουργώντας ότι αξίζουμε χωρίς κάποιον εξωτερικό παράγοτα τότε όχι μόνο θα επηρεάσουμε τα γεγονότα που θα μας φέρουν και την υλική πληρότητα αλλά θα ξέρουμε να χειριζόμαστε και το μυστικό της δύναμης και της ομορφιάς.

Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Κλείσε τα μάτια, και χαλάρωσε… πάρε λίγο χρόνο να ηρεμήσεις και να νιώσεις γαλήνια…

Φαντάσου ότι τα πάντα γύρω σου και εσύ, χάνουν την υλική τους υπόσταση και γίνονται όλα χρυσό φώς… Δώσε χρόνο μέχρι να το φανταστείς καθαρά και να γίνουν τα πάντα ένα μέσα στο χρυσό φώς.

Μόλις βρεθείς σε αυτό το σημείο ότι τα πάντα είναι ένα και είσαι ένα με τα πάντα, συνειδητοποιείς ότι αφού είσαι τα πάντα έχεις και τα πάντα. Νιώσε ότι αφού είσαι τα πάντα έχεις και τα πάντα.

Αφού όλα είναι ένα και είσαι τα πάντα, και ο νούς σου είναι τα πάντα. Άρα όλα βρίσκονται μέσα στον νού σου. Μόνος σου δημιουργείς αφθονία ή έλλειψη ανάλογα με το τι σκέφτεσαι και τι πιστεύεις ότι έχεις και τι είσαι.

Τώρα όμως ξέρεις. Γίνε τα πάντα και όλα είναι δικά σου. Γίνε τα πάντα και νιώσε την απεριόριστη δύναμη που έχεις και αναβλύζει απο μέσα σου.

4 thoughts on “20*Ομορφιά♥Αυτοαξία::.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s