13*Το χρήμα, ο έλεγχος και η κρίση

Γιατί υπάρχει το χρήμα; Γιατί μας πληρώνουν; Γιατί δεν παίρνουμε όλοι τα ίδια; Γιατί πρέπει να δουλεύουμε; Γιατί άραγε χρειαζόμαστε το χρήμα για να μπορούμε να κάνουμε τις συναλλαγές μας; Απο την στιγμή που εμείς οι άνθρωποι φτιάξαμε τον κόσμο θα μπορούσαμε να τα βγάζουμε όλα απεριόριστα και να προσφέρουμε τα πάντα απεριόριστα. Γιατί τότε δεν το κάναμε έτσι; Ποιοι το κάνανε; Μας έχουν πείσει ότι χρειαζόμαστε τα χρήματα γιατί πρέπει κάπως να ζούμε και να συναλλάσουμε προϊόντα και υπηρεσίες. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και χωρίς τα χρήματα όμως.

Γιατί μας κάνανε να πιστεύουμε ότι το χρήμα έχει δύναμη;! Το χρήμα δεν έχει καμία δύναμη απο μόνο του! Οι άνθρωποι προβάλουν την δύναμη πάνω στα χρήματα επειδή έτσι τους έμαθαν και έτσι ήθελαν να κάνουν. Μας έκαναν να το πιστεύουμε. Πείτε μου έχει όντως αξία στην πραγματικότητα να έχεις κάποια χρωματιστά χαρτιά που να γράφουν πάνω κατι «ακαταλαβίστικα» π.χ 500 ευρώ?

Απο το 1762 μ.χ και μετά που ξεκίνησε η δημιουργία κάποιων μυστικών οργανώσεων (αυτοί που ξέρουν θα καταλάβουν), μια ομάδα ανθρώπων με πνευματικά γνωρίσματα, είχαν πάρει την απόφαση να βελτιώσουν τον κόσμο και να μπορέσουν να αναπτύξουν την ανθρωπότητα πνευματικά. Η ομάδα μεγάλωνε και μεγάλωνε έχοντας στα αρχεία τους όλες τις ιερές μυστικιστικές γνώσεις απο κάθε έθνος και πνευματικό μονοπάτι. Οι αρχικές προθέσεις ήταν πραγματικά αγνές και με αγάπη. Ο κόσμος που εισέρχοταν σε αυτές τις στοές κατά την περιόδο των χρόνων δεν ήταν και τόσο πνευματικά ανεπτυγμένος όσο ο ιδρυτής του. Με σκοπό να χειρίζονται πλέον την εξουσία, τις δυνάμεις και τις γνώσεις που έχουν για την χειραγώγηση του πλήθους και για να επωφεληθούν οι ίδιοι. Τα μέλη απο αυτές τις οργανώσεις έχουν πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια εγκατασταθεί στις κυρίαρχες θέσεις του πλανήτη και πλέον ο έλεγχος για αυτούς είναι παιχνιδάκι.

Τα μέλη σε αυτές τις ομάδες δημιούργησαν εταιρίες και οργανισμούς που κάποια απο αυτά είναι χρήσιμα στον κόσμο. Έτσι γίνανε και οι χειριστές του χρήματος. Όσο το έχει ο κόσμος τόσο πιο εύκολα θα μας ελέχγουνε, αφού πλέον είναι θέμα επιβίωσης αν θα έχεις χρήματα. Αφού αυτοί το βγάζουνε, μπορούνε να το παίρνουνε και πίσω όποτε θέλουνε (τράπεζες), αλλά πρέπει να το έχει ο κόσμος γιατί πώς αλλιώς θα τον ελέγχουνε;

Η κρίση είναι ένα παιχνιδάκι εκφοβισμού. Φυσικά και είναι ψεύτικη και γίνεται μόνο για να φοβηθεί ο κόσμος. Και γιατί να φοβηθεί; Μόνο έτσι ελέγχουν τον κόσμο. Προκαλώντας αρνητικά συναισθήματα, άγχος, φόβο, καταπίεση, θυμό (τράπεζες, εφορίες, δάνεια, χρηματιστήριο, δουλειά). Τα τελευταία χρόνια όμως η συνειδητότητα της ανθρωπότητας αρχίζει και αυξάνεται με πολύ μεγάλα άλματα και ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει την ανάγκη για ελευθερία και να προσπαθεί για ένα καλύτερο κόσμο. Το πλήθος αρχίζει να ξεφεύγει απο τον έλεγχο τους, έτσι έπρεπε να δημιουργήσουν την κρίση! Μια κρίση εκφοβισμού, προκαλώντας πανικό και άγχος για τα χρήματα που είναι θέμα επιβιώσης έτσι ώστε ο κόσμος να μην σκέφτεται κάτι άλλο για την εξέλιξη ή την ελευθερία του και να τον έχει ξανά υποχείριο του.

Μόνο που δεν χρειαζόμαστε το χρήμα για να είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν το χρειαζόμαστε ούτε καν για να ζήσουμε. Μπορούμε ούτως ή άλλως να ζήσουμε! Μας έμαθαν να δίνουμε τεράστια αξία στα λεφτά ενώ δεν έχουν καμία. Και φυσικά πλέον καταλαβαίνουμε γιατί το κάνανε. Μπορούμε να καλιεργήσουμε και μόνοι μας, ο καθένας για τον εαυτό του. Θα ξεκινήσουμε τις προσφορές και τις ανταλλαγές προϊόντων όπως παλιά και θα είμαστε ελεύθεροι απο κάθε έλεγχο. Ελεύθεροι να συνδεθούμε ξανά με την φύση και την σοφία της ψυχής μας. Έτοιμοι να γεμίσουμε αγάπη και να μεγαλώσουμε τις επόμενες γενιές με τεράστια σοφία, δημιουργικότητα, χαρά και δύναμη! Βασισμένοι πλέον σε κάτι αγνό χωρίς αρνητισμούς και κακίες.

Όσο πιο πολύ αγαπάς εσένα και τα πάντα, τόσο πιο ελεύθερος θα είσαι!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s