*Μικρές Σοφίες )1*2( Πίστεψε σε σένα

Έίμαστε αυτό που πιστεύουμε ότι είμαστε. Αν πιστεύεις ότι είσαι σπαστικός ή άσχημος ή αποτυχημένος αυτό ακριβώς θα είσαι. Μόνος σου αποφασίζεις πως θα είσαι. Μπορείς να το αλλάξεις απλά πιστεύοντας κάτι άλλο για σένα. Είναι ωραίο να θέλεις να είσαι δυνατός, έξυπνος, καλός, όμορφος, σοφός, λαμπερός και γεμάτος αγάπη. Πίστεψε σε σένα. Πίστεψε ότι έτσι είσαι, γιατί πραγματικά έχεις την δυνατότητα να είσαι. Νιώθοντας ότι είσαι δυνατός γίνεσαι πιο δυνατός! Νιώθοντας ότι είσαι όμορφος γίνεσαι πιο όμορφος! Νιώθοντας το οτιδήποτε γίνεσαι αυτό που νιώθεις!

Αν πιστεύεις ότι κάτι δεν το αξίζεις αυτό δεν θα σου έρθει ποτέ όσο και να το θές. Όταν όμως νιώθεις μέσα σου δυνατός θα νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Σκέψου ότι είσαι δυνατός, φαντάσου ότι είσαι δυνατός, ότι νιώθεις όλη την δύναμη που υπάρχει στο σύμπαν, φαντάσου ότι έχεις την εκατό τοις εκατό δύναμη που υπάρχει στο σύμπαν. Πως νιώθεις; Δεν νιώθεις πραγματικά δυνατός; Κάνε το και με την αγάπη και με την σοφία και με την ευτυχία. Όσο το φαντάζεσαι και το νιώθεις τόσο το δημιουργείς. Πίστεψε ότι είσαι παντοδύναμος και πάνσοφος. Τα έχεις αυτά μέσα σου απλά πρέπει να τα νιώσεις για να εκδηλωθούν προς τα έξω. Πίστεψε ότι είσαι όσα θέλεις να είσαι και νιώσε ότι είσαι αυτό που θέλεις. Νιώθοντας στο τώρα αυτό που θέλεις να είσαι θα γίνεσαι και θα νιώθεις ευτυχισμένος.

*(Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, με την συλλογική συνειδητότητα μιας ομάδας, μιας χώρας ή και ολόκληρης της γής. Η συνειδητότητα της ομαδάς καθορίζει και επηρρεάζει κάθε μέλος ξεχωριστά, και αντίθετα η συνειδητότητα των ατόμων αντικατοπτρίζεται σε όλη την ομάδα.)

Μία άλλη πολύ όμορφη άσκηση είναι να λές στον εαυτό σου ότι θέλεις να σου λένε οι άλλοι (μπορείς να το κάνεις και μπροστά στον καθρέφτη). Μοιάζει με αυτό που λέγαμε στο άρθρο 6. Απλά τώρα θα λές αυτά που θα ήθελες να σου λένε οι άλλοι. Π.χ μπορείς να λές: « ¨Μαρία¨ είσαι τόσο όμορφη και δυνατή! Νιώθω περήφανη για σένα! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου και θα σε βοηθάω σε κάθε στιγμή που χρειάζεσαι βοήθεια! Θα κάνω όλα τα κάλα για να είσαι ευτυχισμένη! Σ’αγαπώ!», «¨…..¨ είμαι τόσο ερωτευμένος μαζί σου, είσαι τόσο ποθητός! Τρελαίνομαι μόνο και μόνο να σε σκέφτομαι». Μπορείς να πείς στον εαυτό σου πραγματικά ότι θα ήθελες να σου λέγανε οι άλλοι. Λειτουργεί το ίδιο. Δημιουργείς και προκαλείς χημικές ενώσεις και αντιδράσεις μέσα στο σώμα σου που παράγουν ευτυχία με τον ίδιο τρόπο όπως αν στο έλεγε κάποιος άλλος. Πειραματίσου και θα δείς…

Νιώσε ευτυχισμένος…θα είσαι ευλογημένος…:-)

with love…

2 thoughts on “*Μικρές Σοφίες )1*2( Πίστεψε σε σένα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s