11*Άγγελοι

Ο Θεός δεν θα μας άφηνε έτσι… Μας στέλνει τους παντοδύναμους φωτεινούς φύλακες του όποτε τους επικαλεστούμε για να μας προσφέρουν την βοήθεια τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχουμε. Ναί οι Άγγελοι υπάρχουν! Ήταν, είναι και θα είναι πάντα μαζί μας και κοντά μας. Οι Άγγελοι όμως ξέρετε, δεν επεμβαίνουν ποτέ στην ζωή μας αν δεν τους το ζητήσουμε, γιατί αν το έκαναν, θα καταπατούσαν την ελεύθερη βούληση μας. Έτσι αν θέλουμε κάτι δεν χρειάζεται παρά να σκεφτούμε «Άγγελοι» και θα είναι ακριβώς δίπλα μας. Είτε το σκεφτούμε είτε το πούμε φωναχτά είναι το ίδιο.

Πάρα πολύς κόσμος ασχολείται και επικαλείται τους Αγγέλους και τους Αρχαγγέλους σε καθημερινή βάση τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε να τους ζητήσετε να σας προστατεύουν ενώ οδηγάτε ή είστε σε ένα μέσο μεταφοράς. Μπορείτε να τους ζητήσετε να σας δώσουν μια καταπληκτική έμπνευση πάνω στην δουλειά σας ή σε κάτι που ασχολείστε, ακόμα και στο πώς να φτιάξετε το φαγητό. Σκεφτείτε : π.χ « Άγγελοι ζητώ να με καθοδηγήσετε στην εργασία που έχω για την δουλειά μου και να μου δώσετε μια υπέροχη έμπνευση». Μπορείτε να ζητήσετε ότι θέλετε!!! Ακόμα μπορείτε να τους ζητήσετε να σας γεμίσουν Αγάπη. Ζητήστε το και αφουγκραστείτε για να το νιώσετε. Αυτά τα Όντα του Φωτός είναι παντοδύναμα σαν τον Θεό, απλά πρέπει να έχουν την δική σας συγκατάθεση για να είναι ανοιχτοί και έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας στείλουν αυτό που ζητάτε.

Οι Άγγελοι συνήθως μας απαντάνε μέσα στις σκέψεις μας ή με εξωτερικά γεγονότα. Δηλαδή απο την στιγμή που έχετε ζητήσει την βοήθεια ή καθοδήγηση μπορεί να σας έρθει μια ξαφνική υπέροχη ιδέα ή έμπνευση! Μην το κρίνετε και ακολουθήστε το. Για να μπορείτε να διακρίνετε πάντα αν τα μηνύματα είναι απο τους Αγγέλους να προσέχετε αν το μηνυμα σας γεμίζει αγάπη, γαλήνη, χαρά. Αν κάτι δεν σας κάνει να νιώθετε θετικά συναισθήματα σημαίνει ότι το μήνυμα που λάβατε δεν είναι απο τους αγγέλους αλλά απο τον δικό σας αρνητικό εαυτό(εγωϊσμό) που θέλει συνεχώς να μας έχει υπο «περιορισμό» και να μην νιώθουμε όμορφα. Οι καλοί μας οι Άγγελοι μπορούν να μας βοηθήσουν και με εξωτερικά γεγονότα. Π.χ «Να σας έρθει ένα βιβλίο, ένα περιοδικό ή απο κάποιον γνωστό να διαβάσετε ή ακούσετε αυτό που ψάχνατε». Η Άγγελοι μπορούν με πολλούς μαγικούς τρόπους να σας βοηθήσουν αρκεί να τους το ζητήσετε. Ακόμα και για θέση πάρκινκγ τους ζητάω να μου βρούνε στο κέντρο της Αθήνας και πάντα μου το έχουν έτοιμο. Για να με βοηθήσουν στις σχέσεις, να συχωρέσω κάποιον, για κάθε τι. Βάλτε την φαντασία σας και ζητήστε ζητήστε ζητήστε…!!!! Ζήτα και θα λάβεις…

Η αληθινή μας φύση είναι Αγγελική! Είμαστε γεμάτοι Αγάπη, Γαλήνη και Φώς! Γιατί είμαστε και εμείς δημιουργήματα του ίδιου Θεού. Ο Θεός ποτέ δεν θα έκρινε ή θα δημιουργούσε διαφορές στα δημιουργήματα του. Όλοι έχουμε τις ίδιες δυνατότητες. Απλά οι άνθρωποι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα (χε χε). Δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον Αγγελικό Θεϊκό τους Εαυτό επειδή νομίζουν ότι δεν αξίζουν να είναι. Τι κουταμάρα…Χα χα…Δεν πειράζει ο καιρός έρχεται και ο κόσμος αλλάζει και θέλει να αλλάζει και να γίνει καλός και να είναι ευτυχισμένος ο ίδιος αλλά και όλοι οι άλλοι.

Και θα γίνει. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε…Και αυτό μας γεμίζει δύναμη και ακόμα πιο πολύ αγάπη! Θα καταφέρουμε να αλλάξουμε μαζί τον κόσμο αυτόν! Και θα αλλάξουμε όλοι, θα ανακαλύψουμε τους φωτεινούς λαμπερούς Θεϊκούς Εαυτούς μας! Και θα ξεκινήσουμε και θα τα φτιάξουμε όλα πάλι απο την αρχή αλλά αυτήν την φορά με Αγάπη!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s