10*Σχέσεις…ούφ!

– Μικρέ Σοφαγάπη έχω πρόβλημα με την ερωτική μου σχέση. Νιώθω ότι ο/η σύντροφος μου δεν με θέλει αρκετά και γενικά πολλές φορές στεναχωριέμαι με κάποια πράγματα και νευριάζω. Θέλω να τον/την κρατήσω κοντά μου και κάνω τα πάντα. Φοβάμαι ότι αρχίζει να φεύγει ο έρωτας. Τι να κάνω;

– Ελευθερία! Όσο καταπιέζεις τον/την σύντροφο σου τόσο θα απομακρύνεται, όσο θέλεις να τον συναντάς τόσο ο έρωτας θα ξεθυμαίνει. Η απόσταση αυξάνει τον έρωτα, η συνάντηση τον σκοτώνει.

Ένα να θυμάσαι, το πιο συμαντικό! Ο εγωισμός είναι αυτός που καταστρέφει τα πάντα. Τον έρωτα, τις σχέσεις, την ειρήνη, την αγάπη. Όταν ξεκινούν οι απαιτήσεις τότε μπαίνει ο εγωισμός.

Όταν θές τον άλλον αλλιώς, θές να αλλάξει, τότε δεν θέλεις αυτόν/αυτήν που έχεις αλλά κάποιον άλλο/άλλη(αυτόν που είναι αλλαγμένος), πάλι μπαίνει ο εγωισμός.

Εκτίμησε, συγχώρεσε, ζήσε το τώρα και ότι έχεις στο τώρα και να χαίρεσαι με αυτό! Μην σκέφτεσαι κάτι άλλο απο αυτό που έχεις γιατι δεν σε αφήνει να χαρείς αυτό που έχεις.

Σε κάθε σχέση βλέπεις στον σύντροφο σου εσένα. Εσύ είσαι και ο συντροφός σου, είμαστε όλοι ένα! Τον εαυτό σου αγαπάς και ερωτεύεσαι. Δεν θέλεις να μην είναι ελεύθερος ο εαυτός σου, άρα μην το κάνεις.

Ούτε να θές να το κρατήσεις για πάντα, πάλι το σκοτώνεις. Όσο προσπαθείς τόσο το διώχνεις. Κάτσε και απόλαυσε το και γέλα.

Όταν πιστεύεις ότι μια σχέση τελειώνει, πάντα υπάρχει το μάθημα.

Ψάξε, βρές το και προχώρα!

Αυτός είναι ο σκοπός μιας σχέσης να βοηθήσουμε τον άλλον να εξελιχτεί και αυτός εμάς. Όταν αυτό τελειώνει, τελειώνει και η σχέση. Μόνο που πρέπει να σκεφτείς ποιο είναι το μάθημα.

Άν κάτσεις και το σκεφτείς σίγουρα θα το βρεις.

Κανέναν μην σνομπάρεις, απο τον οποιονδήποτε μπορείς να μάθεις ένα μάθημα ζωής. Κάθε ένας που συναντάμε είναι για να μας βοηθήσει να πάρουμε κάποιο μάθημα, εμείς δεν το βλέπουμε.

Όταν το δούμε και παίρνουμε τα μαθήματα απο όλους θα τους Ευγνωμονούμε, θα Εξελισόμαστε, θα γινόμαστε πιο Δυνατοί, πιο Καλοί και πιο Σοφοί απο πρίν και θα συνεχίζουμε να

ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s