9*Ο μικρός Σοφαγάπης σας απαντά… :-)

Αγαπητοί φίλοι χαιρομαι πάρα πολύ που διαβάζετε αυτό το blog για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος, άλλωστε για αυτό γράφτηκε.

Σκέφτηκα να σας δώσω την ευκαιρία να μπορείτε να στέλνετε σε αυτό το blog ερωτήσεις που σας ανησυχούν και προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε ή απλά κάτι για το οποίο θέλετε μια συμβουλή ή να δώσετε μια ιδέα για ένα άρθρο που θα θέλατε να γραφτεί που θα μπορούσε να βοηθήσει εσάς και άλλους. Θα καλώ τον φίλο μου τον μικρό Σοφαγάπη και θα σας απάντάει με όση περισσότερη Σοφία και Αγάπη έχει.

Και πιστέψτε με έχει πολύ!

Έπειτα θα συγκεντρώνω όλα σας τα μηνύματα και με την Καθοδήγηση του μικρού Σοφαγάπη θα γραφούμε μαζί τις πιο βοηθητικές γεμάτες αγάπη απαντήσεις.

*Μου είπε ότι ίσως να είναι δύσκολο να απαντάει σε όλα αλλά θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Αν κάποιο θέμα έχει ερωτηθεί απο πολλούς θα έχει προτεραιότητα. Λόγω του ότι μπορεί κάποιος να θέλει να στείλει ένα προσωπικό πρόβλημα δεν θα ανακοινώνονται τα μηνύματα εκτός αν ζητηθεί.

Έχετε θάρρος, στείλτε οτιδήποτε για το οποίο θέλετε μια συμβουλή. Ο Σοφαγάπης περιμένει να σας απαντήσει!!! Ο μικρός Σοφαγάπης σας απαντάει πάντα με αληθινή αγαπή, χωρίς να θέλει να σας προσβάλλει αλλά και χωρίς να φουσκώνει κανενός τον εγωισμό. Ότι κάνει το κάνει για το δικό σας καλό για αυτό Εκμεταλευτείτε τον αλλά και Σεβαστείτε τον!

Φιλιά Πολλά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s