1*Ποιός νομίζεις ότι είσαι;

Όλοι μας νομίζουμε ότι είμαστε «κάποιοι». Γιατί άραγε; Τι μας κάνει να το νομίζουμε; Πιστεύουμε ότι είμαστε και κρύβουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θέλουμε όλοι να μας προσέχουν και να είμαστε πάντα στο επίκεντρο των βλεμμάτων των γύρω μας. Σε ένα τόσο τεράστιο σύμπαν είναι τελείως χαζό να νομίζουμε ότι είμαστε ή κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο. Είμαστε μικροσκοπικοί, «σχεδόν» αόρατοι και ασχολούμαστε με πράγματα όπως «τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;», «πω πω έχω πολύ άγχος άργησα στην δουλειά».

Δεν μπόρω να καταλάβω γιατί έχουμε φτιάξει έτσι τις ζωές μας. Σε ένα Σύμπαν χώρις κανόνες και χώρις περιορισμούς που μπορούμε να μην κάνουμε τίποτα και να καθόμαστε χαλαροί και ωραίοι έχουμε δημιουργήσει τόσους περιορισμούς και κανόνες που δυσκολευόμαστε να κάνουμε στην τελική αυτο που θέλουμε ενώ στην πραγματικότητα είμαστε τελείως ελεύθεροι!

Μα καλά ποιός μας έκανε να έχουμε τόσους περιορισμούς; Μήπως η κοινωνία; Ο τρόπος που μας μεγάλωσαν και μας έμαθαν να συμπεριφερόμαστε; Με την πίεση να γίνουμε οι «καλύτεροι» και οι «πρώτοι μαθητές». Να μην δείξουμε τα αληθινά μας συναισθήματα σε αυτόν που αγαπάμε και να μην εκφράζουμε τις λαμπρές ιδεές που μας έρχονται που μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο! Ο τρόπος που μας μεγάλωσαν χωρίς να μας πούν ότι πρέπει με τις επιλογές που θα κάνεις να τις κάνεις για να σε κάνουν ευτυχισμένο! Ότι «ξέρεις κάτι; και να κάνεις λάθος δεν έγινε και τίποτα». Πραγματικά έγινε κάτι;

Χρειάζεται να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι όταν ζείς σε ένα Σύμπαν που δεν υπάρχουν τιμωρίες, αμαρτίες και κανόνες;

Κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος!

Αυτό είναι το νόημα!

Αγάπησε την ελευθερία σου…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s